Close
Country

Beste terrasmateriaal voor honden


Je wilt tijd buiten doorbrengen. Uw hond wil gewoon tijd met u doorbrengen – en als hij buiten is, des te beter.

Dat betekent dat je een deck nodig hebt dat bestand is tegen het weer, bestand is tegen je huisdieren en net zo goed hun toevluchtsoord kan worden als dat van jou. Het moet gemakkelijk schoon te maken zijn om de pootafdrukken en andere vlekken te verwijderen; het mag geen uitstekende ankers losmaken of versplinteren die de voetzooltjes zouden kunnen beschadigen; en het moet redelijk comfortabel zijn voor blote voeten en poten in de zomerzon.

Wat is het beste terrasmateriaal voor honden?

Hout is niet geschikt

Houten dekken splinteren. Dat is slecht nieuws voor de poten en slecht nieuws voor uw veterinaire zorgbudget. Poten zijn ook kwetsbaar voor kapotte spijker- en schroefkoppen, die beide vrijwel zeker zijn gezien de normale uitzetting en samentrekking van houten terrasplanken. Bovendien zal een spelletje apporteren of een konijn dat in de gezichtslijn van Rover kronkelt er waarschijnlijk toe leiden dat je kaartspel de veelbetekenende krassen vertoont van een hond die op zoek is naar grip.

Hoogwaardige composiet terrasplanken, met verborgen bevestigingsmiddelen en duurzaamheid van het hoogste niveau, zijn duidelijk de beste keuze. Het vinden van de beste composiet terrasplanken voor honden kan echter enige concessies van uw kant vergen.

Verlichter

Een van de geweldige dingen van composiet terrasplanken is de grote verscheidenheid aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Als het om uw huisdieren gaat, geldt: hoe lichter de kleur, hoe beter. Donkere kleuren absorberen warmte. Lichte kleuren reflecteren het.

Natuurlijk wordt te licht een moderne kunstinstallatie van modderige pootafdrukken. Gelukkig zijn veel lichtgekleurde composieten gemaakt met houtnerven en andere subtiele patronen die de verschijning van pootafdrukken helpen minimaliseren.

Verharder

Niets minder dan het hardste regenwoudhout zal echt ongevoelig zijn voor de klauwafdrukken van een grote, gemotiveerde straathond, maar composietmaterialen zijn in de jaren sinds hun debuut veel sterker geworden. Afgedekte composieten zoals NewTechWood UltraShield® zijn opmerkelijk goed bestand tegen krassen, vervaging en vlekken.

Opruimen

Werven hebben modder, en honden zullen die modder op de dekken volgen. Honden hebben ook ongelukken. U hoeft de hogedrukreiniger niet elke keer uit te breken als uw hond uit het vochtige gras naar binnen kronkelt. Afgedekt composiet is eenvoudig schoon te maken met een spray uit de slang of een dweil en een emmer water.

Nog een paar tips

Naast het oppervlaktemateriaal zijn er nog een paar dingen waarmee u rekening moet houden voor een echt huisdiervriendelijk terras:

  • Een terrasoverkapping. De schaduw zal in de zomer op prijs worden gesteld, en de beschutting zal het een beetje gemakkelijker maken om een uitstapje naar buiten te maken bij slecht weer.
  • De juiste reling. De spindels mogen niet zo ver uit elkaar staan dat uw hond er doorheen kan wringen, of zo sierlijk zijn dat uw hond eroverheen kan klimmen. Glazen panelen? Alleen als je van neusafdrukken houdt.
  • Poorten. Sommige honden zullen er in een mum van tijd naartoe rennen. Als dat uw huisdier beschrijft, is een hek een goed idee.

De beste keuze voor uw huisdier

NewTechWood is marktleider op het gebied van composiet terrasplanken. Onze composiet terrasplanken pakken de zorgen van elke hondeneigenaar op het gebied van terrasplanken aan – van vlekbestendigheid tot temperatuurbeheersing tot het elimineren van lelijke en potentieel gevaarlijke spijkers en schroeven. Onze composiet terrastegels bieden dezelfde voordelen in een eenvoudig te monteren formaat. Beide maken terrasonderhoud een fluitje van een cent. Doe uzelf en de beste vriend van de mens een plezier door vandaag nog contact met ons op te nemen om uw terrasproject te bespreken.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.