Close
Country

HOE DEKTEGELS TE INSTALLEREN


Makkelijke installatie. Snelle transformaties. Kosten efficiëntie. Eindeloze aanpassing van kleuren en patronen. Als u huurder bent en klaar bent om te verhuizen, kunt u het opsplitsen en meenemen.

Geen wonder dat composiet terrastegels een optie zijn die hoog op veel lijstjes staat als mensen een buitenruimte willen opfrissen, of het nu een vervaagd terras, een ongeïnspireerd balkon of een gedateerd terras is.

Begrijpen hoe je terrastegels moet installeren is niet erg ingewikkeld, maar als je niet weet hoe je terrastegels moet leggen, kan een snel huisverbeteringsproject veranderen in een snelle frustratie over verspilde tijd en geld.

 

Basisprincipes van terrastegels

Dektegels zijn ontworpen voor eenvoudige installatie op bestaande vlakke onderconstructies. Dergelijke onderconstructies omvatten bestaande terrassen, patio’s, balkons, vlak grind en verdicht vuil.

Meestal bevatten dektegels composiet- of houten latten die zijn bevestigd aan een plastic rooster dat dient als ondersteuning en een systeem om de tegels aan elkaar te vergrendelen.

De tegels van NewTechWood zijn verkrijgbaar in drie maten: 1 vierkante voet, 1 x 2 en 1 x 3, evenals versies met één lamel van al deze lengtes. Ons flexibele sluitsysteem maakt een vlakke en verspringende bevestiging van tegels aan alle vier de zijden mogelijk. We bieden ook verschillende opties voor boeiboorden, sierlijsten en trapneuzen om uw project af te ronden.

 

Realiseer uw visie

Esthetisch gezien zijn composiet terrastegels aanpasbaar genoeg om elke look tot leven te brengen, van ultramodern en minimaal tot rustiek tot eigenzinnig bohemien.

NewTechWood heeft 25 standaardkleuren op voorraad en kan ook aangepaste kleuren maken. We hebben ook kunstgrastegels, die naadloos in elkaar overgaan en zo een weelderig kunstgrasveld vormen dat nooit hoeft te worden bewaterd of gemaaid, en 1 x 1 steentegels, die beide in elke combinatie met de dektegels kunnen worden gecombineerd.

Je kunt kiezen voor de monochromatische symmetrie van één kleur en rechte lijnen, alles combineren, van een klassiek schaakbordpatroon tot het verbinden van tegels van verschillende afmetingen, of een terrasplanken, gras en steen combineren voor de maximale wow-factor.

Zodra je de gewenste look hebt bepaald, is het tijd om het plan te maken en de visie uit te voeren.

 

Het laten gebeuren

Het installeren van een composiet terras is een redelijk eenvoudig proces. Het opsplitsen:

  1. Meten en bestellen. Bereken de vierkante meters die u wilt bestrijken. Voorzie indien nodig uitzettingsvoegen aan de omtrek. De meeste installateurs raden aan om 10% meer vloerbedekking te bestellen dan nodig is om uw projectgebied precies te bedekken, zodat u tegels aan de rand kunt snijden.
  2. Bereid je oppervlak voor. Het moet vlak zijn. Voor een gazoninstallatie betekent dit het verwijderen van gras en het verdichten van de grond of het toevoegen van een egaliseermiddel zoals zand of grind; voor decks betekent dit het opnieuw indraaien van losgemaakte schroeven en het vervangen of repareren van kromgetrokken planken; voor terrassen is een goede veegbeurt of een krachtige wasbeurt alles wat u nodig heeft.
  3. Begin met klikken. Leg de tegels erin, te beginnen met een rij waarvoor geen sneden nodig zijn. Leg zoveel mogelijk volledige tegels in en snij de rest in.

 

Werk met een professional

Hoewel de composiet terrastegels van NewTechWood zijn ontworpen om door vrijwel iedereen gemakkelijk te worden geïnstalleerd, is niets belangrijker dan overleg met een professionele leverancier voordat u aan uw project begint. Als u het werk zelf doet, profiteert u bij het kiezen van NewTechWood-producten van onze ervaring om u te helpen misstappen onderweg te voorkomen. En uiteraard krijgt u een installatie waar u jarenlang mooi en zorgeloos gebruik van kunt maken.

Of u nu kiest voor composiet terrasplanken of composiet terrastegels, neem vandaag nog contact op met NewTechWood voor meer informatie over onze producten en de eenvoudige dekonderhoud vereist voor jarenlang benijdenswaardige buitenruimte.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.