Close
Country

Waarom bouwers voor NewTechWood kiezen


Succesvolle aannemers moeten de “klus” snel, professioneel en volgens de hoogste kwaliteitsnormen klaren. Om de beste waarde voor hun klanten te garanderen, zoeken deze bouwprofessionals naar materialen en bouwsystemen die tijd besparen en tegelijkertijd de kwaliteit leveren die klanten verwachten.

Aannemers kiezen om veel goede redenen voor NewTechWood.

1. NewTechWood terrasplanken en gevelbeplating zijn snel en eenvoudig te installeren, waardoor de totale kosten van het project worden verlaagd in een sector waar tijd inderdaad geld is. Hierdoor kunnen aannemers kwaliteit, een mooi uiterlijk en duurzaamheid leveren voor alle buitenconstructies waar weer en houtcomposiet samenkomen.

2. Composiet terrasplanken en gevelbeplating overtreffen de industrienormen voor sterkte en duurzaamheid. NewTechWood met Ultrashield voldoet aan alle ASTM-normen. ASTM International, een internationale vereniging die kwaliteitsnormen definieert voor alles, van beton tot houtcomposiet, werd in 1898 opgericht om uniforme kwaliteitsnormen voor bouwmaterialen te bieden.

Waarom bouwers voor NewTechWood kiezen

3. NewTechWood is vlekbestendig, krasbestendig en lichtbestendig. Elke houtkleurige composietplank is ook waterdicht – iets wat huiseigenaren met het verstrijken van elk seizoen op prijs stellen. Aannemers kiezen voor NewTechWood omdat hun klanten eenvoudig onderhoud willen, en een terras of gevelbeplating gemaakt van composiet een belangrijk verkoopargument is bij nieuwbouw of wanneer een bestaand huis te koop wordt aangeboden.

4. NewTechWood is sterk en heeft een draagvermogen van 4,5 meter in het midden voor de afstand tussen de balken. Wanneer steunen diagonaal lopen, wordt een run van 12 voet aanbevolen. Je krijgt meer kaartspel, een sterker kaartspel en een kaartspel dat langer meegaat als je aannemer NewTechWood kiest.

5. NewTechWood-terrasplanken, vloertegels, gevelbeplating, balustrades, trappen, zwembadoverdekkingen – ze kunnen allemaal worden geïnstalleerd met standaardgereedschap. Je kunt het zagen, boren en schroeven, je kunt zelfs een bovenfrees gebruiken voor een unieke afwerking op maat.

6. Aannemers kiezen ook voor NewTechWood met Ultrashield omdat het bestand is tegen schimmels en andere allergenen. Elk stukje Ultrashield is doordrenkt met schimmelremmers, zodat u en uw gezin zich geen zorgen hoeven te maken over potentieel gevaarlijke schimmels die de gezondheid van uw dierbaren kunnen schaden.

Waarom bouwers voor NewTechWood kiezen

7. NewTechWood levert ontwerpopties voor uiteenlopende smaken. Wat is de stijlvoorkeur van uw klant? Modern? Traditioneel? Exotisch? NewTechWood is verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij elk interieur passen, waaronder: teak, walnoot, verweerd grijs, eiken, ipe, houtskool en meer.

Kies de look die jouw aandacht trekt. Bespreek het dan eens met uw bouwaannemer.

Waarom bouwers voor NewTechWood kiezen

8. NewTechWood met Ultrashield wordt geleverd met een overdraagbare garantie van 25 jaar tot maximaal vijf jaar. Commerciële installaties hebben een garantie van 10 jaar omdat composiet, gemaakt van gerecyclede kunststoffen en houtvezels, bestand is tegen intensief gebruik en schoon te maken is met een borstel en een slang.

Dat is wat aannemers en hun klanten willen.

Waarom bouwers voor NewTechWood kiezen

9. Gevelbekleding gemaakt door NewTechWood is milieuvriendelijk. De installatie is eenvoudig met behulp van ons eigen systeem van clips die elke plank veilig op zijn plaats houden, terwijl er net voldoende luchtstroom wordt geboden om uw huis, restaurant, winkel of kantoor te laten ademen.

Waarom bouwers voor NewTechWood kiezen

10. Aannemers weten wat hun klanten willen. Gemak, eenvoudige en snelle installatie, weinig onderhoud en waarde die tientallen jaren meegaat. Deze bouwprofessionals wenden zich tot NewTechWood om de resultaten te leveren die klanten willen: een mooi uiterlijk, onderhoudsgemak, duurzaamheid om bestand te zijn tegen zon en weer, en een garantie die volledige gemoedsrust biedt.

De behoeften van bouwprofessionals verschillen van die van de doe-het-zelf-weekendstrijder, hoewel beiden een afgewerkte, professionele uitstraling willen die complimenten oplevert van bezoekers en buren.

Als u van plan bent uw eigen terras te bouwen, zonder de hulp van een professionele aannemer, houdt NewTechWood het eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een schroevendraaier. Echt, zo eenvoudig is het. Echter…

…als u de keuze hebt gemaakt om een professional in te huren om uw terras aan te leggen, of om nieuwe gevelbeplating aan uw huis toe te voegen, kies dan de houttinten van NewTechWood en vertel uw aannemer dat u het beste wilt.

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.