Close
Country

Is composiet terrasplanken goed rond zwembaden?


Het bouwen van een zwembad in de achtertuin is een geweldige manier om uw plezier in de zon te maximaliseren en de waarde van uw eigendom te verhogen. Hoe enthousiast u ook bent over uw nieuwe aanwinst, er zijn een heleboel beslissingen die u moet nemen die bijdragen aan de mate waarin u ervan kunt genieten.

Een van de belangrijkste maar over het hoofd geziene keuzes is de terrasplanken die u rond uw zwembad installeert. Je wilt dat het duurzaam, mooi en relatief onderhoudsvrij is, anders besteed je misschien meer tijd aan het repareren of onderhouden ervan dan aan het ontspannen ervan. Terwijl u uw opties onderzoekt, zult u zeker geavanceerde composietmaterialen ontdekken die zijn gemaakt van gerecycled plastic en natuurlijke houtvezels. Maar zijn composiet terrasplanken goed rond zwembaden? Lees verder en ontdek waarom composiet terrasplanken zinvol zijn als u een zwembad bouwt.

Waarom composiet terrasplanken een goede keuze zijn

Er zijn een aantal redenen waarom het een goed idee is om composiet terrasplanken rond zwembaden te kiezen. Deze omvatten:

  • Vochtbestendigheid: In tegenstelling tot traditioneel hout dat moet worden afgedicht en onderhouden om het tegen vocht te beschermen, stoten composiet terrasplanken rond bovengrondse zwembaden water af dankzij de combinatie van hout en plastic materialen. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade veroorzaakt door zwelling, rotting of schimmelgroei.
  • Eenvoudige installatie: De hedendaagse composiet terrasplanken vereisen geen extra frame om zo sterk en duurzaam te zijn als traditioneel hout. Dit betekent dat u het net zo snel en eenvoudig kunt installeren als een houten terras, waardoor u bespaart op uw arbeidskosten.
  • Meer comfort: Het hebben van composiet terrasplanken rond uw in de grond gelegen zwembad ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook meer comfort dan hout of beton. Door het gladde, splintervrije oppervlak is het altijd veilig om met blote voeten te lopen. De unieke aard van de samenstelling betekent ook dat het de warmte niet vasthoudt zoals beton dat doet, wat betekent dat je er op een zonnige dag overheen kunt lopen zonder je voetzolen te verschroeien.
  • Aantrekkelijk uiterlijk: De meeste mensen zouden het moeilijk vinden om in één oogopslag het verschil te zien tussen composiet terrasplanken en traditioneel hout. Ondanks hun geavanceerde constructie zien deze materialen eruit als echt hout. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, zodat ze bij vrijwel elke verscheidenheid aan natuurlijk hardhout passen, zelfs met niet-herhalende houtnerven, zodat ze niet van echt te onderscheiden zijn.
  • Weinig onderhoud: Hout vergt veel onderhoud als het wordt gebruikt als terrasplank rond een zwembad. Dit betekent het afdichten, schoonhouden en het vervangen van elementen die versleten of beschadigd raken. Door composiet terrasplanken te gebruiken, kunt u echter minder tijd besteden aan het werken aan uw zwembad en meer tijd besteden aan het genieten ervan. Deze materialen zijn bestand tegen vervaging door de zon en tegen schade door blootstelling aan vocht.

Kies NewTechWood voor uw zwembadterras

Welk type composietmaterialen u ook kiest voor uw project, het is van cruciaal belang dat u beschikt over professionele expertise waarop u kunt rekenen. Als leiders in de branche heeft NewTechWood de beste selectie producten en de meest deskundige professionals in de branche. We hebben een uitgebreide voorraad composietterrasplanken en composiet terrastegels om u te helpen uw oase in de achtertuin compleet te maken, zodat deze u en uw gezin het maximale niveau van plezier en ontspanning biedt.

Als u meer wilt weten over wat we te bieden hebben en hoe we u kunnen helpen, neem dan vandaag nog contact op met een van onze vertegenwoordigers.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.