Close
Country

Snelle installatie van composietterras

car parked behind deck

Succesvolle bouwcontractanten moeten de “klus” snel, professioneel en volgens de hoogste kwaliteitsnormen klaren. Om de beste waarde voor hun klanten te waarborgen, zoeken deze bouwprofessionals naar materialen en bouwsystemen die tijd besparen en tegelijkertijd de kwaliteit leveren die klanten verwachten.

Aannemers kiezen om verschillende goede redenen voor NewTechWood.

1. NewTechWood decking en gevelbekleding zijn snel en eenvoudig te installeren, waardoor de totale kosten van het project worden verlaagd in een branche waar tijd inderdaad geld is. Dit stelt aannemers in staat om kwaliteit, een goede uitstraling en duurzaamheid te leveren bij alle buitenprojecten waar weer en houtcomposiet samenkomen.

2. Composiet terrasplanken en gevelbekleding overtreffen de industriestandaarden voor sterkte en duurzaamheid. NewTechWood met Ultrashield voldoet aan alle ASTM-normen. ASTM International, een internationale vereniging die kwaliteitsnormen definieert voor alles, van beton tot houtcomposiet, werd opgericht in 1898 om uniforme kwaliteitsnormen te bieden voor bouwmaterialen.

ink on wood

3. NewTechWood is vlekbestendig, krasbestendig en kleurvast. Elke houtgetinte composietplank is ook waterdicht, iets wat huiseigenaren waarderen bij het verstrijken van elk seizoen. Aannemers kiezen voor NewTechWood omdat hun klanten eenvoudig onderhoud willen, en een dek of gevelbekleding van composiet is een belangrijk verkoopargument bij nieuwbouw of wanneer een bestaand huis te koop staat.

4. NewTechWood is sterk met een live load-beoordeling om 16 voet uit elkaar te overspannen voor balkafstanden. Bij diagonale ondersteuning wordt een lengte van 12 voet aanbevolen. U krijgt meer dek, een sterker dek en een langer meegaand dek wanneer uw aannemer voor NewTechWood kiest.

5. NewTechWood-terrasplanken, vloertegels, gevelbekleding, leuningen, trappen, zwembadomhulsels – alles kan worden geïnstalleerd met standaardgereedschap. U kunt het snijden, boren en erin schroeven, u kunt zelfs een router gebruiken voor een unieke, aangepaste afwerking.

6. Aannemers kiezen ook voor NewTechWood met Ultrashield omdat het bestand is tegen schimmel, meeldauw en andere allergenen. Elk stuk Ultrashield is doordrenkt met schimmelremmers, zodat u en uw gezin zich geen zorgen hoeven te maken over potentieel gevaarlijke schimmels die de gezondheid van uw dierbaren kunnen schaden.

car parked behind deck

 

7. NewTechWood biedt ontwerpopties om aan verschillende smaken te voldoen. Wat is de stijlvoorkeur van uw klant? Hedendaags? Traditioneel? Exotisch? NewTechWood komt in verschillende kleuren om bij elk decor te passen, waaronder: teak, walnoot, verweerd grijs, eiken, ipe, houtskool, en meer.

Kies de look die je aanspreekt. Bespreek het vervolgens met je bouwcontractant.

siding

8. NewTechWood met Ultrashield wordt geleverd met een overdraagbare garantie van 25 jaar die tot vijf jaar kan worden overgedragen. Commerciële installaties hebben een garantie van 10 jaar omdat composiet, gemaakt van gerecyclede kunststoffen en houtvezels, bestand is tegen intensief gebruik en gemakkelijk schoon te maken is met een borstel en een slang.

Dat is wat aannemers en hun klanten willen.

cladding

9. Gevelbekleding gemaakt door NewTechWood is milieuvriendelijk. De installatie is eenvoudig met ons eigen systeem van clips dat elke plank stevig op zijn plaats houdt, terwijl er precies genoeg luchtcirculatie is om uw huis, restaurant, winkel of kantoor te laten ademen.

deck layout

10. Bouwcontractanten weten wat hun klanten willen. Gemak, eenvoudige en snelle installatie, weinig onderhoud en waarde die tientallen jaren meegaat. Deze bouwprofessionals kiezen voor NewTechWood om de resultaten te leveren die klanten willen – een mooie uitstraling, gemakkelijk onderhoud, duurzaamheid om op te staan tegen zon en weer, en een garantie die volledige gemoedsrust biedt.

De behoeften van bouwprofessionals verschillen van de doe-het-zelf-weekendkrijger, hoewel beiden die afgewerkte, professionele uitstraling willen die complimenten oplevert van bezoekers en buren.

Als je van plan bent om je eigen dek te bouwen, zonder de hulp van een professionele aannemer, houdt NewTechWood het eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier. Echt, het is zo eenvoudig. Maar…

… als je ervoor hebt gekozen om een professional in te huren om je dek te bouwen of om nieuwe gevelbekleding aan je huis toe te voegen, kies dan voor de houttinten van NewTechWood en vertel je aannemer dat je het beste wilt.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.