Close
Country

Verkoop uw huis sneller en beter


Of je nu een huiseigenaar bent die overweegt naar een grotere ruimte te verhuizen, of een aannemer die een speciaal huis bouwt op een mooi stuk land, je verkoopt die woning sneller en ziet misschien zelfs een positief rendement op je investering in upgrades door prachtig, hout-getinte composiet te gebruiken in verschillende tinten, ontwerpen en opties om de perfecte uitstraling te creëren voor die snelle verkoop.

Dus, waar investeer je in je huidige woning voor een snelle verkoop en een positieve ROI? NewTechWood heeft de antwoorden.

Begin met het nemen van foto’s van je huis vanuit verschillende hoeken. Je ziet het gespleten, gebarsten houten dek rond het zwembad elke dag, dus het valt je misschien niet op – totdat je het op een foto ziet.

Laat je huis inspecteren door een gecertificeerde huisexpert om problematische gebieden te identificeren die kunnen worden verholpen om de verkoopprijs van je huis te verhogen. Oude vervaagde dakshingles kunnen schimmel verbergen. De onderkant van je oude met druk behandeld dek kan vol zitten met meeldauw, schimmel en andere allergenen die het plezier uit een familiebarbecue kunnen halen. Een huisexpert zal microbiotische bedreigingen vinden die verborgen zijn in je huis nog voor de eerste bezichtiging.

Overweeg het inhuren van een huiskundige. Deze ontwerpprofessionals zullen je huis evalueren vanuit een “oogappel” perspectief, waarbij ze kleine projecten aanwijzen die veel kunnen opleveren bij de verkoop van je huis.

 

Welke upgrades verkopen een huis sneller?

patio steps

Misschien een van de meest over het hoofd geziene overwegingen door potentiële kopers is de uitstraling vanaf de straat. Eerste indrukken betekenen veel in het koopproces van een huis, dus als kopers aankomen en onaantrekkelijke versleten gevelbekleding zien en geen looppad naar de voordeur, zijn deze potentiële kopers minder enthousiast over de koop voordat ze zelfs maar de binnenkant zien.

Voeg aantrekkingskracht toe aan het straatbeeld met nieuw, hoogwaardige gevelbekleding gemaakt van gerecycled plastic en houtvezels met een hoge dichtheid om een composiet te creëren dat er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Kwalitatief composiet terras is eenvoudig te installeren, het is omwikkeld in een veilige, weerbestendige bekleding en het is eenvoudig te onderhouden. Geen schilderen. Geen kleuren. Gewoon afspoelen om het schoon te maken – en dat dek gaat tientallen jaren mee – een enorm verkoopargument wanneer je snel moet verkopen.

 

Plan je composieten dek om het meeste zonlicht gedurende de dag te krijgen om kwalitatieve leefruimte aan je huis toe te voegen tegen lage kosten. Je composieten houten dek, in je keuze van houttinten, wordt een middelpunt voor het gezinsleven – en nog een verkooppunt om kopers aan te trekken en de waarde van je huis te verhogen.

patio steps2

Voeg wat ontwerpelementen toe aan je dek. Laat je verbeelding de vrije loop. Wat voor soort dekbalustrade zou er het beste uitzien? Wat dacht je van enkele grote composiet plantenbakken met kleurrijke bloemen die potentiële kopers vertellen dat je trots bent op je huis – en dat het goed wordt onderhouden.

Overweeg om houtgetinte looppaden toe te voegen van de oprit naar de voordeur om je voortuin te definiëren en een architectonische blikvanger te bieden die de aandacht van kopers trekt terwijl ze de oprit oprijden. Of misschien een composiet looppad naar de garage – een looppad dat jaar na jaar bestand is tegen de elementen.

Hekwerk, gemaakt van gerecyclede materialen, maakt een ontwerpstelling wanneer het wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden, maar composiet hekwerk is ook robuust en duurzaam – sterk genoeg om vee in te sluiten, of huisdieren.

Laat opnieuw je verbeelding je leiden naar de juiste uitstraling, het juiste patroon voor je tuin, zwembadomheining of een complete omheining om familiehuisdieren en jonge peuters veilig te houden.

Composiet hout maakt ook uitstekende privacyschermen, waardoor een afgelegen plek ontstaat in het midden van een drukke buurt – nog een verkooppunt dat zeker kopers zal aantrekken die wat privacy, rust en stilte zoeken. Maar daar stopt het niet.

blue deck

Composiet houten tegels passen perfect in kleinere ruimtes waar je wat meer stijl wilt dan eenvoudige, strakke planken. Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen om aan te sluiten bij de ontwerpkenmerken die je al hebt.

Deze tegels zijn ideaal voor entrees, balkons, kleine patio’s, veelzijdige buitenruimte voor familieplezier.

Wanneer je je huis op de markt brengt, is er een onmiddellijke toestroom van kopers die al een tijdje op zoek zijn. Knapt je huis op met hoogwaardig houtcomposiet voor alles, van gevelbekleding tot terras tot hekwerk.

 

NewTechWood levert lichtgewicht holle kern en stevige massieve kern composiet in het volledige scala van houttinten. Dus maak je huis klaar om op de markt te zetten met behulp van composiet hout om van je huis het speciale huis te maken dat kopers voor zichzelf willen hebben.

 

 

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.