Close
Country

Snelle en gemakkelijke doe-het-zelf terrasinstallatie met NewTechWood

keep proper deck bard spacing

Kijkt u uit naar het installeren van een nieuw terras, maar schrikt het hele installatieproces u af?

eenvoudige Deck-A-Floor-installatie maakt van uw doe-het-zelfklus een spel met Lego

Ongelooflijke doe-het-zelf composiet terrassen presteren beter dan houten terrassen

Installatie is een cruciale fase in de hele nieuwe terraservaring. Een slordige klus kan leiden tot verwondingen en de duurzaamheid van uw terras in gevaar brengen.

Bij NewTechWood zijn we trots op het ontwikkelen van betrouwbare, aantrekkelijke en innovatieve composietmaterialen. Onze terrassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om bij uw smaak en voorkeuren te passen. U kunt altijd op ons rekenen voor kwaliteit en prestaties.

In de loop der jaren hebben we systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het installatieproces eenvoudig is en zo kort mogelijk duurt. Met ons nieuwe systeem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de openingen tussen de terrassen, aandraaiende krikken of voorgeboorde gaten.

Ons gepatenteerde Deck-A-Floor Pro systeem stelt u in staat om de terrasplanken helemaal zelf te monteren. U hoeft niemand in te huren en te betalen voor de installatie. Koop in plaats daarvan wat drankjes voor uw vrienden en geniet ervan op uw nieuw geïnstalleerde terras. Met NewTechWood-terrassen zijn de ervaringen altijd onbetaalbaar.

Alle onderdelen en planken van Deck-A-Floor Pro worden verpakt in één doos voor eenvoudig transport.

 

Wat zit er in de Deck-A-Floor Pro doos?

Elke doos bevat het volgende:

1. 5 x UltraShield terrasplanken

sterk en duurzaam terras voor thuis en professioneel gebruik

Veel kleuren beschikbaar om uit te kiezen voor composiet terras

UltraShield van NewTechWood is gemaakt van geavanceerd composiet terrasmateriaal en een sterk, duurzaam schild dat ervoor zorgt dat uw terras u zeer lange tijd van dienst zal zijn.

Onze terrassen zijn bestand tegen insecten, weer, schimmel en zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Bovendien hoeft u niet veel tijd te besteden aan onderhoud – vlekken zijn eenvoudig af te vegen en er is geen verf nodig. Dit alles dankzij de UltraShield-technologie.

2. 6 x Pro Clips

pro clips

Deze clips worden eerst aan elkaar bevestigd vóór het hele installatieproces. Ze worden gebruikt om het terras goed uit te lijnen.

Bij het installeren van de clips drukt u hun randstaven tegen de liggers. Zodra u ervan overtuigd bent dat de uitlijning in orde is, bevestigt u deze met een schroef. Elke clip heeft twee gaten aan elk uiteinde. Zorg voor een gelijke ruimte tussen de clips voor uitstekende resultaten.

3. 10 x Slimme vergrendelingsinzetstukken

smart locking inserts

Deze inzetstukken worden gebruikt om het terrasbord op zijn plaats te houden en zullen onnodige bewegingen van de borden tijdens de installatie voorkomen. De vergrendelingsinzetstukken worden bevestigd in de sleuven op de pro clips. Elk inzetstuk kan slechts op één terrasplank worden geplaatst. Bevestig het altijd in de middelste clip.

We weten allemaal dat onze terrassen uitzetten en samentrekken tijdens koude en warme seizoenen en dit kan leiden tot barsten. Hoewel de vergrendelingsinzetstukken de planken stevig vasthouden, laten ze ze ook uitzetten en samentrekken, afhankelijk van het weer. U hoeft zich geen zorgen te maken over barsten met NewTechWood Deck-A-Floor Pro.

4. 1 x Spacer

spacer

Moet de ruimte tussen de planken uniform zijn, toch?

De uniformiteitsspacer in de doos zorgt ervoor dat de ruimte slechts 1 mm dik is. De kleine ruimte helpt tannines te voorkomen. Tannines vormen zich meestal wanneer organisch materiaal vast komt te zitten tussen de kieren van de planken en resulteren in waterophoping onder het terras.

5. Schroeven

screws

U vindt ook roestvrijstalen schroeven in de doos. Onze schroeven roesten nooit, wat betekent dat uw terras er jarenlang nieuw en glanzend uit zal zien.

Voor snelle installatie kunt u overwegen een spijkerpistool te gebruiken.

Een installatiehandleiding is ook beschikbaar in de doos. Hiermee wordt u door het hele proces geleid. Maar hier is een samenvatting:

 

 

Installeer uw Deck-A-Floor Pro in 3 eenvoudige stappen

Zodra u de doos heeft geopend en hebt bevestigd dat alles beschikbaar is, volgen hier de stappen:

Stap 1: Lijn voorzichtig een van de clips uit en bevestig langzaam uw pro clips aan de ligger.

stap-1

Stap 2: Plaats de slimme vergrendelclips in de sleuven in het midden van elke pro clip.

stap-2

Stap 3: Leg de UltraShield terrasplanken neer en duw ze omlaagstap-3

En zo heb je je nieuwe terras. Geen gedoe, geen stress.

Er is niets zo bevredigend als een doe-het-zelfproject in huis.

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.