Close
Country

NewTechHoutcomposietdekken zijn gezinsvriendelijk–Composietdekken

Composite desks gave you a comfort and relax zone for family

Bent u op zoek naar een terras dat prachtig is en veilig voor uw kinderen?

een natuurlijk buitenterras brengt je in een goede stemming om te lezen

 

NewTechWood heeft u gedekt!

U hebt een nieuw dek genomen omdat u wilt dat het hele gezin geniet van de geweldige buitenomgeving thuis. Maar kinderen zijn meestal rommelig en eindigen vaak met zichzelf pijn doen, vooral als ze spelen op een oud, zwak dek.

Met onze ultramoderne composiet terras- en railingmaterialen kunt u ontspannen zonder bang te zijn voor de kinderen of uw dek.

 

Waarom is NewTechWood Composite de beste keuze voor uw gezinshuis?

Er zijn tegenwoordig zoveel soorten terrassen op de markt. Maar wat mensen meestal aantrekt in hun keuze voor composiet dekken, is duurzaamheid, verleidelijke aantrekkingskracht, weinig onderhoud en kosteneffectiviteit.

Dit is waarom composiet terrasplanken van NewTechWood gezinsvriendelijk zijn en geliefd bij veel huiseigenaren over de hele wereld:

eenvoudige waterreiniging is goed voor composiet dekken

 

1. Vlekbestendigheid

Als u kinderen thuis hebt, weet u hoe chaotisch ze kunnen zijn. Kruimels vallen terwijl ze eten, drankjes worden omgestoten, speelgoed blijft overal in huis liggen en ze tekenen op letterlijk alles. Met de juiste producten kunt u proberen de vlekken schoon te maken.

Houten terrassen zijn echter niet vlekbestendig en absorberen vloeistoffen (jelly, vet of sap) snel. Deze vlekken zijn meestal zeer moeilijk te verwijderen. PVC-terrassen worden ook gemakkelijk bevlekt met insectenspray en zonnebrandlotion.

Aan de andere kant is afgedekt composiet terras van NewTechWood vlekbestendig en kan eenvoudig worden gereinigd met alleen warm water en zeep. En zelfs na duizenden keren reinigen verliest het niet zijn glans – het ziet er nog steeds nieuw uit door de jaren heen.

Dus u hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw kinderen of andere gasten drankjes op uw terras morsen.

composiet terrassen en veiligheidsomheining op het dakterras kinderspeelplaats

 

2. Veiligheid op zijn best

Veiligheid thuis moet altijd uw hoogste prioriteit zijn, vooral als u kinderen heeft. Een van de beste preventieve methoden is het installeren van een composiet terras.

In tegenstelling tot andere terrasmaterialen zoals hout – dat slijt wanneer het wordt blootgesteld aan weer of constant gebruik – is composiet sterk en stevig. Het is niet vatbaar voor rot, schimmel en meeldauw die allergieën in uw huis kunnen veroorzaken.

Kleine schade zoals splinters op uw terras kunnen behoorlijk gevaarlijk zijn voor u en uw gezin. Ons composiet terras splintert niet, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over dergelijke ongelukken.

Composiet bureaus gaven je een comfortabele en ontspannen zone voor het gezin

 

En als uw kinderen graag op het terras spelen, kunt u overwegen om NewTechWood terrasleuningen te installeren. Ze zullen niet alleen de veiligheid van uw terras verbeteren, maar zullen ook zeer lang meegaan. Bovendien gebruiken ze geen ijzeren spijkers tijdens de installatie. Als ze verkeerd worden gedreven, kunnen deze spijkers erg riskant zijn.

 

3. Mooie kleuren en stijlen om uit te kiezen

Hoewel duurzaamheid en stevigheid essentiële aspecten zijn van een terras voor elk gezin, weten we dat u nog steeds iets visueel aantrekkelijks wilt.

vrijheid om achtertuincomposiet terras te matchen met gedeeltelijke leuning

 

NewTechWood composiet terrasplanken bieden talloze kleuren en patronen die persoonlijkheid toevoegen aan uw gezinsleefruimte buitenshuis. Of u nu een oppervlak wilt dat een ingewikkeld of getextureerd patroon benadrukt, NewTechWood heeft het.

 

Haal uw gezinsvriendelijke composiet terras van NewTechWood

Bij NewTechWood weten we dat u veel van uw gezin houdt. Daarom zijn onze producten duurzaam, veilig en mooi. Bovendien zorgt onze eersteklas UltraShield-technologie ervoor dat uw terras niet splintert, barst, vervaagt of vlekt.

vrijheid om achtertuincomposiet terras te matchen met gedeeltelijke leuning

 

Wanneer u voortdurend kinderen om uw huis hebt, heeft u zeker een terras nodig dat gemakkelijk te onderhouden is. En NewTechWood afgedekt composiet terras is dat type terras. Haal het vandaag nog!

Om meer te weten te komen over onze geweldige composietproducten, neem gerust contact met ons op. We horen graag van u.

 

NAAR DEK

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.