Close
Country

NewTechWood Shines at an Architect Seminar in Mala


Bij een recent architecten seminar in Malaga, Spanje, werd NewTechWood goed vertegenwoordigd door onze zeer bekwame distributeur Parquect Directo, een van de toonaangevende bedrijven in Spanje dat gespecialiseerd is in allerlei soorten laminaat- en houten vloeren en andere accessoires.

seminar Newtechwood Spain’s team in Architect Seminar introduce our patented Ultrashield composite decks.

NewTechWood werd voorgesteld aan opkomende architecten en trok veel belangstelling. Dit is allemaal te danken aan onze gepatenteerde UltraShield-technologie die ultrabescherming biedt tegen vervaging, vocht, schimmel en meeldauw.

Bovendien bieden de exclusieve kleuren en patronen van NewTechWood klanten eindeloze mogelijkheden – er is altijd iets voor jou.

Onze standaardkleuren zijn verkrijgbaar in hout of standaard nerf en omvatten kleuren zoals Spanish Walnut, Roman Antique, Brazilian Ipe, Peruvian Teak, Hawaiian Charcoal en Westminster Gray. We produceren ook speciale op maat gemaakte kleuropties.

Onze meer recente UltraShield Naturale-lijn heeft geavanceerde behandelingen op de beschermlaag, waardoor deze het meest natuurlijke gevoel heeft van gecapte houten kunststof composieten die er zijn.

NewTechWood biedt het breedste scala aan profielen op de markt om te voldoen aan de verschillende toepassingen van onze klanten. We hebben systeemplanken voor alle weersomstandigheden, systeemplanken voor wandmontage, afwerkers voor bekleding, scherm- en scheidingsplanken, evenals dekprofielen.

seminar2 Newtechwood in een vriendelijke bijeenkomst met Spaanse professionals in de bouw.

Onze dek- en vloerproducten zijn verkrijgbaar in massieve en holle profielen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en bieden de flexibiliteit om te kiezen tussen verborgen bevestigingsmiddelen en gewone schroeven. Onze serie UltraShield Naturale dekprofielen omvat:

  • Cortes-serie (Massieve planken)

  • Magellan-serie (Massieve planken met groeven)

  • Voyager-serie (Cirkelvormige holle planken met groeven)

  • Columbus-serie

 

 

seminar3 Spaanse architecten ontmoeten de composiet dekproducten van Newtechwood.

NewTechWood is een ware gamechanger in de wereld van composiet terrasplanken.

Onze UltraShield-producten combineren de bewezen kracht van houtvezels en hoogwaardige polyethyleen kunststoffen met een veerkrachtige buitenste polymeer schil die de planken omhult en een ondoordringbare laag bescherming biedt.

 

Gecoëxtrudeerde kap

UltraShield Naturale heeft een hoogwaardige beschermlaag die alle vier zijden van de kern omhult. De kern en de beschermlaag worden geëxtrudeerd onder hoge temperaturen, wat betekent dat er geen chemicaliën of lijmen worden gebruikt in het productieproces die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Bovendien maken de veelkleurige kleuren op NewTechWood-producten deel uit van de formulering van de beschermlaag. Dit betekent dat je je planken of tegels nooit meer hoeft te oliën, schuren of schilderen.

 

Composiet kern

De kern is gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal en dichte zachthout- en hardhoutvezels die de duurzaamheid en sterkte vergroten.

 

Krijg de meest natuurlijke gecapte composietproducten van NewTechWood.

Ons UltraShield Decking wordt geleverd met een uitgebreide garantie van 25 jaar. We zijn zo zeker van onze producten en hun langdurige prestaties dat we bereid zijn om alle arbeidskosten te betalen die verband houden met de vervanging van ons dekmateriaal als het ondermaats presteert. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Een van de kenmerken die NewTechWood-decks doen opvallen, is de eenvoudige installatie. Met de Deck-A-Floor hoef je niet veel tijd te besteden aan het bouwen van het dek.

Als je onze prachtige producten nodig hebt, kun je terecht bij een Parquect Directo-winkel bij jou in de buurt in Spanje.

Winkel in Spanje: http://parquetdirecto.com/

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.