Close
Country

Het perfecte samengestelde terras voor uw woning identificeren

professional installation for spacious composite decking

Het is algemeen bekend dat composietterrassen de visuele aantrekkingskracht en waarde van je huis verhogen.

Maar het verkrijgen van het perfecte composiet terras voor je huis is niet zo eenvoudig. Er zijn zoveel keuzes op de markt.

Er zijn verschillende factoren die van belang zijn om je te helpen het juiste composiet terras te identificeren dat aan je behoeften en voorkeuren voldoet. Deze factoren omvatten:

professionele installatie voor ruime composiet terrasplanken

 

 

1. Kosten: Hoeveel Ben Je Bereid Uit te Geven?

Composiet terrassen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën, om klanten uit alle economische achtergronden tegemoet te komen.

Als je een beperkt budget hebt, kun je overwegen om een eenvoudig composiet terras aan te schaffen met basisfuncties. Maar hoewel zo’n terras zijn werk zal doen, mag je niet zo zelfverzekerd zijn over de duurzaamheid en esthetische waarde.

Maar als je financiën niet beperkt zijn, wordt het altijd aanbevolen om te kiezen voor een composiet terras van topkwaliteit waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door lange garanties.

NewTechWood biedt een beperkte garantie van 25 jaar op alle composietproducten.

 

2. Locatie: Waar Wil Je het Composiet Terras Installeren?

De locatie van je huis moet ook van invloed zijn op je keuze voor een composiet terras. Over het algemeen zijn composiet terrassen van lage kwaliteit gevoelig voor schade veroorzaakt door natuurelementen zoals zware regen, extreme hitte en sneeuw. Dit betekent dat ze niet geschikt zijn voor buitenterrassen in regio’s die dergelijke weersomstandigheden ervaren.

Dergelijke regio’s vereisen composiet terrassen van superieure kwaliteit.

Het gecapteerde composiet terras van NewTechWood integreert UltraShield-technologie, die je terras beschermt tegen de harde weersomstandigheden. Dit maakt het een uitstekende keuze, ongeacht de locatie van je huis.

 

3. Jij: Ben Jij een Doe-het-Zelf Type?

Het gemak of de complexiteit bij de installatie van een composiet terras is puur afhankelijk van het merk van het terras. Sommige composiet terrassen vereisen enige technische kennis van de installatie, waardoor de installatie een ingewikkeld proces wordt.

Als je niet houdt van omvangrijke doe-het-zelf terrasinstallatieprojecten (wie wel?), dan moet je overwegen composiet terrassen aan te schaffen waarvan het installatieproces eenvoudig is.

En geen enkel terras past beter in deze beschrijving dan het nieuwe Deck-A-Floor Pro van NewTechWood. Je krijgt een eenvoudig te gebruiken gids en alle benodigde accessoires voor de installatie van een composiet terras. Het installeren van een terras is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

4. Milieuvriendelijkheid: Is Natuurbescherming Belangrijk voor Jou?

Composiet terrassen zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen en hout – twee grondstoffen waarvan het gebruik nauw verbonden is met de opwarming van de aarde.

Dus naast het verfraaien van je huis, help je ook het milieu te behouden wanneer je een composiet terras koopt. Praat over twee vliegen in één klap slaan.

NewTechWood is er trots op een van de weinige merken te zijn die bekend staan om het vervaardigen van composiet terrasplanken met behulp van gerecyclede kunststoffen, om in lijn te zijn met natuurbescherming. Tot wel 95% van de grondstoffen die worden gebruikt om composiet terrasplanken van NewTechWood te produceren, zijn gerecyclede kunststoffen uit plastic containers en flessen.

Elke maand verbruikt NewTechWood naar schatting 12 miljoen pond gerecyclede kunststoffen in de productie van composiet terrassen, waarvan het merendeel anders in stortplaatsen zou belanden en het milieu zou vervuilen. We zorgen ervoor dat het juiste type plastic in het productieproces terechtkomt om onze eersteklas normen te handhaven.

NewTechWood geeft om jou, je familie en het milieu.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.