Close
Country

Haal het meeste uit uw composiet terras in de winter

outdoor heat

Winter is hier! Sommige delen van het land liggen al kniediep in de sneeuw, terwijl anderen nog niet eens de eerste vlokken van de herfst hebben gezien.

Omdat het ook vakantieseizoen is, verwacht je waarschijnlijk dat je familie en vrienden op bezoek komen. Je terras is de perfecte buitenruimte om je gasten te vermaken. De meeste huiseigenaren gaan er echter van uit dat hun terrassen alleen geschikt zijn voor de lente en zomer.

Dit is niet waar. Als je je terras niet in de winter gebruikt, haal je niet het maximale rendement uit je kostbare investering.

Hier zijn manieren om het hele jaar door optimaal gebruik te maken van je composiet terras:

 

5 Manieren om je Composiet Terras Deze Winter te Gebruiken

 

1. Investeer in een Terrasoverkapping

deck with snow

Sneeuw, ijs en ijzel maken een terras oncomfortabel en kunnen zelfs (afhankelijk van het materiaal) schade toebrengen aan je geliefde buitenruimte.

Een terrasoverkapping voorkomt dat het harde winterweer je buitenruimte binnendringt. Het stelt je ook in staat om op je favoriete plek op het terras te zitten en rustig de sneeuw te zien vallen zonder bedekt te raken.

 

2. Installeer een Buitenkachel

outdoor heat

Deze feestdagen maak je je buitenruimte warm en gezellig door een kleine open haard of een buitenverwarmer aan je terras toe te voegen.

Deze toevoeging maakt niet alleen van je terras de perfecte plek om je avonden door te brengen, maar geeft je buitenruimte ook wat karakter.

 

3. Upgrade je Buitenverlichting

Omdat het winterseizoen kortere dagen en langere nachten heeft, voel je je misschien gedwongen om naar binnen te gaan zodra de zon ondergaat. Maar dit hoeft niet het geval te zijn, vooral als je van het buitenleven houdt.

Je kunt wat buitenverlichting toevoegen, zoals feestelijke lichtslingers of LED-verlichte trappen, die je tijd op je composiet terras in de winter zullen verlengen.

 

4. Neem een Hot Tub

Stel je voor dat je een bergspa hebt met warm, borrelend water direct buiten je huis. Klinkt geweldig, toch?

Nou, dit kan allemaal mogelijk worden gemaakt door een hot tub op je terras te installeren. Niets verslaat de koude winterlucht dan in wat warm, ontspannend badwater te glijden. Met zo’n luxe toevoeging zal de winter nooit meer hetzelfde zijn!

Je moet echter wel letten op het type terras dat je hebt. Houten terrassen zijn vatbaar voor rot en schimmelinfestatie en zijn mogelijk niet perfect geschikt. Aan de andere kant zijn afgedekte composietterrassen rot- en schimmelbestendig en zullen je vele winterseizoenen van dienst zijn.

 

5. Decoreer voor het Seizoen

multicolor deck

Je terras kan een groene oase zijn tijdens de zomer en lente, maar wat gebeurt er in de winter als de meeste planten het zware weer niet overleven?

Je terras kaal laten zal je buitenruimte saai doen lijken, en je gasten zouden ontmoedigd kunnen worden om het te gebruiken.

Deze winter kun je wat vakantiedecoraties en miniatuur winterbomen aan je terras toevoegen en de boel opvrolijken.

 

Praat met NewTechWood voor een Composiet Terras het Hele Jaar Door

Als huiseigenaar wil je een terras hebben waar je het hele jaar door van kunt genieten, niet alleen in de zomer en lente.

Bij NewTechWood begrijpen we je winterzorgen, en daarom hebben we de hoogwaardige UltraShield dektechnologie ontwikkeld. Onze afgedekte composietterrassen zijn schimmel-, meeldauw-, vlek- en rotbestendig. Ze zijn gewoon perfect voor de winter!

 

NAAR DE TERRASSEN

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.