Close
Country

NewTechWood Vlondertegels in Verizon


Super-Bowl-Structure-Render-index-3

Super Bowl Sunday is een evenement waar velen van ons elk jaar naar uitkijken. Of je favoriete team het helemaal heeft gehaald of niet, het is een tijd om een geweldige wedstrijd te kijken, grappige commercials te zien en lekker eten te delen met vrienden en familie.

Dit jaar kijkt iedereen bij NewTechWood uit naar de Super Bowl om nog een andere reden.

 

Zoek naar de Verizon-stand op Super Bowl LIII

Verizon Wireless gebruikt NewTechWood Icelandic Smoke White deck tiles om zijn stand te bouwen op de Super Bowl van dit jaar. Verizon van plan is om 1.065 dozen van deze vierkante tegels te gebruiken om een stand van 10.000 vierkante voet te bouwen.

Iedereen bij NewTechWood is zo enthousiast om onze composiet dek tegels te zien op zo’n beroemd evenement. Voor ons toont het de kwaliteit van onze producten en hoe belangrijk het is om gerecyclede materialen te gebruiken.

Verizon zal live verslag doen van de game vanuit de stand.

Super Bowl LIII vindt plaats op 3 februari om 18.30 uur Eastern Time. De New England Patriots zullen het opnemen tegen de Los Angeles Rams. De Patriots zijn de afgelopen twee jaar meerdere keren verschenen in de Super Bowl, maar de Rams hebben sinds 2000 niet meer in de game gespeeld.

Super-Bowl-Structure-Render-index-5

 

NewTechWoods Groene Voordeel

We zijn zo dankbaar voor Verizon’s steun aan wat we al jaren doen op weg naar duurzaamheid en groen leven. We begrijpen dat milieukwesties de komende jaren een hoogtepunt kunnen bereiken, dus het is belangrijk om veranderingen aan te brengen ter ondersteuning van het milieu en de inspanningen om het te beschermen.

Onze producten zijn gemaakt van gerecyclede composietmaterialen. In de loop der jaren zijn deze materialen ver gekomen. Voorheen waren composietartikelen niet zo populair omdat ze duurder waren en als inferieur aan hout werden beschouwd. Vandaag zijn onze composiet dekmaterialen een competitieve optie vanwege hun lage kosten op de lange termijn in vergelijking met natuurlijk hout. Hout kan een soortgelijke kostprijs hebben in het begin, maar het heeft veel hogere onderhoudskosten en is niet zo duurzaam. Composiet is een uitstekende keuze vanwege de lagere onderhoudsbehoefte, wat u op de lange termijn veel meer geld bespaart. Bovendien bootst het de uitstraling van natuurlijk hout na, waar de meeste mensen het verschil niet eens kunnen zien.

Het zien van onze composietmaterialen op een evenement zo groot als de Super Bowl is een hoopvol teken dat anderen, zoals wij, zullen streven naar groen leven.

3 februari kan niet snel genoeg komen. Dit jaar kijkt ons hele team bij NewTechWood er naar uit om onze producten te zien op een nationaal evenement als de Super Bowl. We hopen dat je ook afstemt. Onze stand mag je niet missen.

Als je een project plant voor je eigen huis, staan we klaar om te helpen. Haal je eigen hoogwaardige dek tegels bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen en ontdek hoe we je huis kunnen transformeren tot een super bestemming.

 

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.