Close
Country

Natuurlijk ogende houtcomposiet, geschikt voor elk project

fencing

wood options

Met de toenemende nadruk op het verbeteren van het milieu, kiezen steeds meer huiseigenaren en aannemers voor natuurlijk ogende houtcomposieten om gerecyclede kunststoffen en hout een nieuwe bestemming te geven die anders wellicht op een stortplaats zou belanden.

Kwalitatief houtcomposiet is gemaakt van een combinatie van hoogwaardige, gerecyclede kunststoffen en houtvezels, gevormd in verschillende kleuren, natuurlijk ogende houttinten, vormen en producten die weinig onderhoud vergen en duurzaamheid bieden voor vele familiebarbecues.

Het kiezen van het juiste houtcomposiet voor jouw bouwproject is stap 1 om te beginnen aan je nieuwe of opgewaardeerde toevoeging aan je huis of commerciële ruimte.

Dus wat zijn je keuzes en welk composiet houtproduct is geschikt voor jouw bouwbehoeften? Er zijn veel opties die aansluiten bij jouw individuele smaak en specifieke behoeften.

 

Hol n Kern Composiet

Hol n kern houtcomposiet is lichter van gewicht en geschikt voor constructies waar geen rekening hoeft te worden gehouden met draagvermogen, zoals appartementsbalkons of hekwerk. Hol n kern composiet is:

  • lichter van gewicht
  • geschikt voor alle weersomstandigheden
  • eenvoudig te installeren
  • duurzaam
  • goedkoper dan massief kern composiet hout
  • aantrekkelijk met goede looks in verschillende kleuren en houttinten
  • voelt en ziet eruit als echt hout, zelfs van dichtbij
  • aanpasbaar voor verschillende bouwbehoeften

Met eenvoudig te installeren eindkappen ziet je dek, terras, looppad, hek of andere exterieure constructie er vandaag goed uit en nog vele jaren, met minimaal onderhoud en doe-het-zelf constructiegemak.

 

Massief Kern Composiet

Ontworpen voor zwaar gebruik, is massief kern houtcomposiet ideaal voor trapdelen en commerciële upgrades, van terrassen van winkels en restaurants tot exterieure gemeenschapsruimtes die veel voetverkeer en verschillende weersomstandigheden ervaren.

Massief composiet, natuurlijk ogend hout is duurzaam, aantrekkelijk en je hebt een lange lijst met opties om uit te kiezen.

Nogmaals, massief kern houtcomposiet is eenvoudig te installeren. NewTechWood maakt gebruik van een gepatenteerde clips-technologie waarmee individuele planken kunnen rekken en comprimeren zonder te vervormen of te splijten, waardoor een eenvoudig te installeren constructie ontstaat die iedereen kan doen. Sterker nog, alles wat je nodig hebt is een schroevendraaier en een middag om een gemiddeld dek te installeren met een systeem dat je composiet terras ruimte geeft om te “ademen”.

wood tiles

 

Composiet Vloertegels

Composieten houten planken zijn ideaal voor grote constructies die veel grond beslaan, zoals buitendekken en patio’s.

Als je ontwerpt voor een kleinere ruimte, zoals een appartementsbalkon of huisentree, overweeg dan composieten houten tegels. Waarom?

In kleinere ruimtes creëren houten tegels een sterker “patroon” dan eenvoudige planken. Nu, als eenvoud van ontwerp de look is die je wilt, ga dan voor de planken, zelfs in kleine ruimtes.

Als je echter een ander ontwerpstament wilt maken, overweeg dan composieten houten tegels om patronen te creëren die prettig zijn voor het oog, eenvoudig te installeren met NewTechWood

fencing

 

Composiet Hekwerk

Van decoratief tot hardwerkend. Composiet hekwerk biedt oplossingen voor het beheren van de “kudde” – of het nu gaat om de groep familie en buren, of je viervoetige vrienden die graag buiten staan in een schone, aantrekkelijke paddock met hekwerk dat gemakkelijk schoon te maken is met water en een borstel, waardoor je tijd bespaart en de achtertuin of boerderij er op zijn best uitziet.

Of misschien wil je wat meer privacy. Composiet hekwerk biedt een scala aan kleur- en ontwerpmogelijkheden om de werkruimte of privacy te creëren die je nodig hebt.

Veel van het composiet houten hekwerk kan worden geconstrueerd met stevige, matzwarte palen die neutraal zijn qua stijl en gebouwd om lang mee te gaan.

lit wood patio

 

Composiet Houten Accenten

Van aantrekkelijke dekhekken, banken, bloembakken, plantenbakken – er is geen limiet aan wat je kunt doen met composiet houten accenten die lang meegaan en bij elke gelegenheid een designstatement maken, of het nu gaat om een rustig klein terras om te ontsnappen, of houtgetinte accenten om bezoekers te begroeten in jouw elegante restaurant, composiet hout geeft elke constructie een afgewerkte, professionele uitstraling.

Er is een houtcomposiet dat geschikt is voor jouw bouwproject – van gevelbekleding tot commercieel hekwerk, NewTechWood levert de juiste producten voor jouw volgende project.

Bel vandaag nog en laten we die ruimte perfect maken met de juiste composiet houtproducten van NewTechWood.

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.