Close
Country

NewTechWood nam deel aan de grootste Spoga Gafa ooit


spoga gafa

 

Spoga+Gafa 2017 was a total success!

Deze handelsbeurs is een van de grootste internationale tuinevenementen ter wereld. Met vier hoofdsegmenten: tuinleven, tuin uniek, tuinbarbecue en tuin creatie & zorg, omvat de beurs alle aspecten van de dynamische tuin- en recreatieartikelsector.

 

spoga gafa2

 

Er is geen vakbeurs die de volledige reeks tuinproducten op zo’n intense manier naar voren brengt als Spoga+Gafa doet.

Spoga+Gafa 2017 kwam ten einde op 5 september met een recordaantal exposanten en het grootste aantal verhuurde vierkante meters ooit geregistreerd voor zo’n evenement, niet te vergeten meer dan 39.000 vakbezoekers uit 113 landen.

planter boxes

 

Wie Eerden het Evenement?

De vakbeurs trok niet alleen veel mensen aan, maar kreeg ook lof voor de kwaliteit van de vakbezoekers die het evenement bezochten. Er waren meer dan 200 kopers van over de hele wereld – veel meer dan bij eerdere Spoga+Gaga-evenementen.

Het positieve feedback en de geweldige respons van de kopers waren een duidelijk teken dat Spoga+Gafa steeds meer wordt erkend als een toonaangevende tuinbeurs voor nieuwe producten en innovaties wereldwijd.

Uit een onafhankelijk bezoekersonderzoek bleek een significante toename in de kwaliteit van de vakbezoekers. Ongeveer 79% van de geïnterviewde bezoekers was zeer tevreden over Spoga+Gafa 2017 wat betreft het behalen van hun specifieke doelen bij het bezoeken van de beurs. Bovendien zou ongeveer 90% van hen een collega of een goede zakelijke relatie aanbevelen om de beurs te bezoeken en/of eraan deel te nemen.

2.131 exposanten uit 59 landen toonden hun innovatieve producten en ideeën. En NewTechWood bleef niet achter. Spoga+Gafa 2017 was de perfecte beurs om ons uitzonderlijke composietmerk aan de wereld te presenteren.

 

De Spoga+Gafa 2017 in Cijfers

  • 2.131 exposanten uit 59 landen
  • 342 exposanten waren afkomstig uit Duitsland, en de rest uit het buitenland (84% kwam van buiten Duitsland)
  • 39.000 vakbezoekers uit 113 landen (60% van de bezoekers kwam van buiten Duitsland)

 

NewTechWood’s Stand Was Behoorlijk Aantrekkelijk

wood decking

Spoga+Gafa vond plaats in 10 hallen – NewTechWood bevond zich in Hal 9.1 B-027. En het was behoorlijk opvallend! Niet alleen vanwege onze verbluffende en nette opstelling, maar ook vanwege onze uitstekende producten.

We waren trots om de NewTechWood Ultrashield te presenteren, perfect ontworpen voor degenen die duurzaam en buitengewoon elegant buiten decking waarderen. Dit product zorgde voor veel opwinding op de vakbeurs.

We presenteerden ook onze UltraShield Naturale-serie van producten, waaronder UltraShield Railing, Omheining, Composite Decking en Splitsing & Screening, evenals vele andere composietproducten, allemaal in prachtige kleuren.

 

Kom en Proef de Prachtige Producten van NewTechWood op het Volgende Evenement

wood options

Spoga+Gafa 2017 was niet alleen leuk en plezierig, maar ook leerzaam en educatief. NewTechWood is trots om deel uit te maken van dit geweldige evenement. Spoga+Gafa 2018 zal plaatsvinden van 2 tot 4 september. Dit mag je niet missen!

export fair

NewTechWood zal ook deelnemen aan de China Import and Export Fair die zal plaatsvinden van 15 tot 19 oktober 2017. Ons standnummer is Hal 9.1, F22-23.

Voel je vrij om het evenement bij te wonen en vergeet niet langs te komen bij onze goed ontworpen stand en onze geweldige producten te bekijken.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.