Close
Country

Afgedekt composiet terras: Waarom je het nodig hebt

keep proper deck bard spacing

geen huiden, half schild, schildsnede

 

 

In tegenstelling tot andere dekmateriaalen zoals hout, zal afgedekt composiet dekken niet barsten, splijten of vergaan. Het wordt ook niet slachtoffer van insectenplaag en hoeft nooit te worden geverfd, opnieuw afgewerkt of geschuurd.

Sterker nog, een eenvoudige wasbeurt met zeep en water is voldoende om het er als nieuw uit te laten zien. Omdat afgedekte composietdekken bestand zijn tegen vervaging en vlekken, blijft uw dek het hele jaar door zijn mooie uiterlijk behouden met minimaal onderhoud.

Tegenwoordig hebben afgedekte composietdekken een “omhulsel” functie die extra bescherming biedt tegen de elementen van het dagelijks leven. Het omhulsel bevat ultraviolette remmers en biedt extra kracht en veerkracht.

 

Afgedekt Vs. Onafgedekt Composiet Dekken

afgedekt 360

Onafgedekt composiet dekken kan worden beschouwd als de eerste generatie versie van composiet dekken die vatbaar is voor vervaging, vlekken en schimmel. Afgedekt composiet dekken daarentegen heeft een bekleding die tijdens het productieproces aan de kern wordt gebonden.

NewTechWood composiet dekplanken zijn afgedekt met geavanceerde premium schildomhulling aan alle vier zijden rond de kern. De kern en het schild worden tegelijkertijd onder zeer hoge temperaturen geëxtrudeerd. Dit betekent dat er geen chemicaliën of lijmen worden gebruikt die het milieu kunnen schaden. De dekken zijn ook verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren om uit te kiezen.

 

Onderhoud Vóór de Bouw van Afgedekt Composiet Dekken

houd de juiste ruimte tussen dekplanken

Onderhoud van uw afgedekte composiet dek begint al voordat het wordt gebouwd. Hoewel het product duurzaam is en zeer resistent is tegen schimmel, wordt de mogelijkheid van uw dek om soortgelijke problemen te weerstaan bepaald door de hoeveelheid luchtstroom tussen elke dekplank.

De dekplanken moeten op de juiste manier worden gespatieerd om optimale regenwater- en luchtstroom toe te staan. Tijdens de installatie moet de grond worden geëgaliseerd om afvoer mogelijk te maken en te voorkomen dat water zich onder het dek ophoopt. Bovendien moet u ervoor zorgen dat u regenpijpen weg van uw dek leidt.

 

Wat Niet te Doen Met Uw Afgedekte Composiet Dekken

Om ervoor te zorgen dat uw dek jarenlang meegaat, moet u het volgende vermijden:

dekken

  • gebruik schoppen of andere metalen gereedschappen niet om ijs of sneeuw van uw composiet dek te verwijderen.

  • Bij het reinigen van uw dek is het belangrijk om te voorkomen dat zeepsop of andere reinigingsmiddelen op het oppervlak blijven zitten en drogen. Zorg ervoor dat u het oppervlak verzadigt om alle reinigingsproducten af te wassen zodra uw dek is schoongemaakt.

  • Als u een hogedrukreiniger gebruikt, zorg ervoor dat deze onder 1.500 psi is. En plaats de spuitmond nooit dichter dan 12 inch boven uw dek.

  • U wilt ook voorkomen dat vuil, bladeren en ander vuil zich tussen de kieren van dekplanken ophopen. De kieren moeten open worden gehouden om regenwater door te laten en het oppervlak van uw dek schoon te houden.

 

Wanneer u een afgedekt composiet dek van NewTechWood selecteert, hoeft u zich geen zorgen te maken over veel dingen zoals regulier onderhoud. Uw dek zal u duurzame functionaliteit en schoonheid bieden zolang u het huis bezit.

 

NAAR DEK

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.