Close
Country

Vlondertegels op gras installeren


Vlondertegels op gras installeren

Decktegels op Gras Leggen

Als je hebt besloten om een nieuw composiet terras op grondniveau in je tuin te installeren, vraag je je misschien af of je decktegels op gras kunt leggen of dat het veilig is om decktegels op gras te plaatsen. Zo ja, dan staat NewTechWood® voor je klaar. In deze handleiding bespreken we het proces van het leggen van decktegels op gras, inclusief waarom je dit nooit zou moeten doen en wat je in plaats daarvan kunt doen.

Kun je Decktegels op Gras Leggen?

Je moet nooit NewTechWood decktegels met afdeklaag direct op gras of aarde installeren — de belangrijkste redenen hiervoor zijn:

Can-You-Put-Deck-Tiles-on-Grass
  • Vochtschade: Zelfs in tuinen met uitstekende drainage kunnen water en vocht zich ophopen in de grond, vooral bij sneeuw of regen. Grondvocht van direct contact met gras kan na verloop van tijd schade toebrengen aan je composiet decktegels.
  • Schimmelgroei: Wanneer je dekentegels direct op de grond legt, belemmer je de luchtstroom. Gebrek aan goede luchtstroom kan leiden tot schimmel- of bacteriegroei op je composiettegels.
  • Onstabiele ondergrond: Denk aan de laatste keer dat je door je tuin liep — bewoog het gras onder je schoenen? Was de grond zacht en flexibel? Verschuivende, onstabiele grond kan je dek in de loop van de tijd verplaatsen, wat kan leiden tot kostbare reparaties of vervangingen.

 

Kun Je Composiet Decktegels op Gras Leggen?

Net zoals bij decktegels, kun je geen composiet terras direct op gras leggen. Je zult dezelfde problemen tegenkomen, waaronder mogelijke schimmelgroei en beweging van de grond. Plaats in plaats daarvan je NewTechWood UltraShield® Naturale™ op vaste oppervlakken, zoals:

  • Betonnen trottoirs of andere verharde gebieden
  • Een bestaand terras
  • Bovenop compact zand of vermalen grind

 

Hoe Maak Je Een Geschikt Gebied voor Decktegels?

Moet je decktegels op gras leggen? Het korte antwoord is nee. Maar alleen omdat je geen decktegels op gras zou moeten leggen, betekent niet dat je geen opties hebt. Als je wilt weten hoe je decktegels op gras moet leggen, is de oplossing om eerst het gedeelte van je tuin dat je wilt betegelen met composiet goed voor te bereiden. Volg deze tips om een geschikt gebied voor decktegels te creëren:

  • Vermijd overdreven natte gebieden: Terwijl je het deel van je tuin kiest waar je composiet terras wilt installeren, zorg ervoor dat je overdreven natte gebieden vermijdt, inclusief diepe depressies of plaatsen waar regelmatig stilstaand water zich ophoopt.
  • Let op boomwortels: Hoewel de exacte afstand varieert afhankelijk van het type boom, strekken de meeste gevestigde wortels zich enkele meters uit van de stam van de boom. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je nieuwe terras. Vermijd het leggen van je terras over een bekend wortelsysteem, omdat dit schade aan je boom kan veroorzaken en in de toekomst problemen met je terras kan veroorzaken.
  • Nivelleer de grond: Voordat je je composiet terras plaatst, moet je de grond egaliseren. Als het gebied klein genoeg is, kun je dit met de hand doen met een schop, houweel en hark. Voor grotere oppervlakken moet je mogelijk een frees of zwaar materieel gebruiken.
  • Creëer een stevige basis: Gras en aarde zijn onstabiel en kunnen in de loop van de tijd verschuiven. Om dit te voorkomen, moet je een stevige basis creëren bovenop je nieuw geëgaliseerde grond. Bouw je basis van gestort beton, stevig aangedrukt zand of gemalen grind. Deze basis fungeert als een ondersteunende, beschermende laag tussen je tegels en de grond eronder.
  • Zorg voor voldoende luchtcirculatie: Correcte luchtcirculatie onder je composiet decktegels is cruciaal. Als je NewTechWood composiet terrasplanken gebruikt, raden we aan om een speling van 250 tot 300 millimeter tussen je terrasplanken en het gras of de aarde te laten. Voor beton of bestrating is een speling van 40 tot 50 millimeter voldoende.

How-to-Create-an-Acceptable-Area-for-Deck-Tiles

Voordelen van Het Gebruik van Composiet Decktegels

Composiet terrasplanken zijn de ideale oplossing voor huiseigenaren die alle voordelen van een terras in hun tuin willen zonder de moeite van constant onderhoud of frequente vervanging, dankzij UltraShield Technology. Enkele voordelen van het gebruik van composiet terrastegels zijn onder andere:

  • U kunt het zelf installeren: NewTechWood composiet terrastegels zijn uitgerust met vierweg-koppelingsmogelijkheden en de tegels klikken eenvoudig in elkaar om uw nieuwe terras te vormen. Dit elimineert de noodzaak van een professionele bouwer en geeft u voldoening over een goed uitgevoerde klus.
  • Composiet terrasplanken zijn eenvoudig te reinigen: Om uw composiet terras te reinigen, veegt u eenvoudig weg of spoelt u alle stoffen of vuil weg. Voor huiseigenaren die hun terrassen gebruiken voor entertainment, zult u dol zijn op hoe eenvoudig het is om etensresten weg te vegen.
  • Uw terras zal weinig onderhoud vergen: Zodra u uw composiet terras hebt geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over schilderen, schuren of oliën. Dit bespaart u tijd en geld.
  • Composiet terrastegels zijn duurzaam: UltraShield composiet tegels zijn ontworpen met een ondoordringbare laag die ervoor zorgt dat uw terras bestand is tegen splijten, kromtrekken of barsten.
  • Composietmaterialen beschermen de kern van de tegels: Onze composiet tegels zijn ontworpen met een 360 cap, die de kern van de tegel beschermt tegen ongedierte, vocht of zonneschade.
  • Uw composiet terras gaat lang mee: Maak u geen zorgen over het moeten vervangen of opnieuw afwerken van uw composiet terras. Uw terras gaat lang mee en behoudt langer zijn kleur dan standaard houten terrassen.
  • Composiet terrasplanken zijn milieuvriendelijk: Onze composiet terrastegels zijn gemaakt van 95% gerecyclede materialen, waaronder plastic flessen en teruggewonnen hout. Bovendien zet NewTechWood zich in voor “groen denken” via recyclingprogramma’s, jaarlijkse milieuveiligheidsaudits, afvalvermindering, energiebesparing en meer.
  • Composiet terrasplanken zien er goed uit: Composiet terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, dus er zijn eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijkheid tot uiting te brengen en een vleugje stijl toe te voegen aan uw buitenruimte. Omdat composiet terrastegels bestand zijn tegen verkleuring, blijft uw terras er levendig uitzien, net zoals op de dag van installatie.

Vind hoogwaardige composiet terrasplanken bij NewTechWood

Hoewel u geen composiet terrasplanken rechtstreeks op uw gras of aarde kunt leggen, kunt u uw tuin eenvoudig voorbereiden op terrastegels. Als u op zoek bent naar een duurzaam, onderhoudsarm, aantrekkelijk buitenterras, zoek dan niet verder. We zijn er zo zeker van dat u van onze composiet terrasplanken zult houden dat — naast de talrijke voordelen die gepaard gaan met de keuze voor een composiet terras — NewTechWood UltraShield Technology wordt ondersteund door een beperkte overdraagbare garantie van 25 jaar. Door te kiezen voor de kwaliteit en levensduur van onze producten, verbinden we ons aan het milieu en aan u. Als u klaar bent om zelf de UltraShield-voordelen te ervaren, zoek dan een NewTechWood-leverancier bij u in de buurt.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.