Close
Country

6 geheimen voor het bezitten van uw droomvloer van composietmateriaal


Reinigen, verdwijnen, kleuren en schilderen.

Dit zijn enkele van de arbeidsintensieve activiteiten die gepaard gaan met het hebben van een houten terras. Niet te vergeten het omgaan met schimmel- en termietenplaag.

Gelukkig is er een betere optie – composiet terrasplanken.

composite-decking Elke familie kan een ruim composiet terras krijgen voor hun terras en er met blote voeten overheen lopen

Maar composiet terrasplanken zijn er in verschillende kwaliteiten, prijzen, kleuren en maten. Hoe kies je het beste composiet terras voor jouw huis? Wat zijn de geheimen?

 

Haal het meeste uit je terras

 

Geheim 1: Kies een Composiet Terras dat niet vervaagt

Veel kleuren van composiet terrasplanken vervagen zodra ze aan de zon worden blootgesteld en kunnen er dof en lelijk uitzien. Kies voor een terras dat zijn kleur behoudt zolang je het hebt.

Het gecapitonneerde composiet terras van NewTechWood is een goed voorbeeld.

Geheim 2: Kies een Terras met Minimaal Onderhoud

Als je, net als veel mensen, wilt dat je terras minimaal onderhoud vereist, moet je investeren in een hoogwaardig composiet terras.

Neem bijvoorbeeld de gecapitonneerde composiet terrasplanken met UltraShield-technologie van NewTechWood. Deze composiet terrasplanken staan bekend om hun geringe onderhoud, omdat ze een beschermende laag hebben die het gemakkelijk maakt om eventuele morsingen en vuil af te vegen. Bovendien barsten of splijten ze niet.

6 geheimen voor het bezitten van uw droomvloer van composietmateriaal Milieuvriendelijk en waterdicht composiet terras, behoudt de schoonheid zonder in te leveren op duurzaamheid

 

Geheim 3: Kies een Buitenterras dat Waterdicht is

Houten terrassen zijn niet waterdicht en zullen water opnemen dat ermee in contact komt. Dit vergemakkelijkt de groei van schimmel en meeldauw, wat niet alleen lelijk is maar ook ten koste gaat van de kwaliteit en duurzaamheid.

Investeer om het meeste uit je terras te halen in een gecapitonneerd composiet terras dat uitstekend bestand is tegen water. Het gecapitonneerde composiet terras heeft een ondoordringbare laag die voorkomt dat water in het terras sijpelt, waardoor de veerkracht ervan wordt vergroot.


Hoe maak je van het terras iets fantastisch.
Referentie van HenHouse

Geheim 4: Kies een Composiet Terras dat Eenvoudig te Installeren is

De installatie van een composiet terras is een nachtmerrie voor veel huiseigenaren. Velen schakelen professionals in om de installatie voor hen te doen, en dit is behoorlijk duur.

Met de nieuwe Deck-A-Floor Pro hoef je je geen zorgen te maken over het installatieproces, omdat je een eenvoudige instructiegids en alle onderdelen voor een doe-het-zelf-installatieproject krijgt.

Geheim 5: Kies een Terras voor Alle Weersomstandigheden

Moeder Natuur heeft grote invloed op het type terras dat je kiest. Een buitenterras bij een huis in Alaska kan verschillen van dat in een huis in Miami.

Echter, hoogwaardige composiet terrasplanken op de markt hebben de capaciteit om alles aan te kunnen wat de natuur op hen afvuurt – of het nu stortregens, bevriezende sneeuw of verzengende temperaturen zijn.

In dit opzicht steekt NewTechWood ver boven de rest uit, omdat de nieuwe UltraShield-technologie de terrassen beschermt tegen de harde weersomstandigheden.

Geheim 6: Investeer in een Algemeen Hoogwaardig Terras

Wat is de gemeenschappelijke factor in alle tips? Een hoogwaardig composiet terras verkrijgen.

En hoewel deze zeker iets duurder zijn dan lage-kwaliteit houten terrassen, maken ze deze kosten goed met hun levensduur en kwaliteit.

composiet terrasplankprofielen met op maat gemaakte kleuren Newtechwood Ultrashield composiet terrasplank met massieve en holle modelkeuzes, allemaal gemaakt met dezelfde Newtechwood-technologie

 

Snel feit over NewTechWood composiet terrassen

Wist je dat de UltraShield composiet terrassen van NewTechWood ongeveer drie keer duurzamer zijn dan met druk behandeld houten terrassen?

Dit kan worden toegeschreven aan de samenstelling van gerecycled plastic en eersteklas houtvezel. Dit is kwaliteit op zijn best!

 

Naar de Newtechwood Technology

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.