Close
Country

Bekijk deze 8 vlondertrends voor 2017

dark deck

Het is een opmerkelijk 2017 geweest in de terrasindustrie!

Van prachtige evenementen tot opmerkelijke innovaties, er zal geen jaar zijn zoals dit.

Terwijl we afscheid nemen van 2017, is het alleen maar juist dat we kijken naar enkele van de top terrastrends van dit jaar:

De Top 8 Terrastrends van 2017

 

1. Ontwerp met Fotolijst

ontbijt op dek Geniet van het geluk van je familie en een heerlijk zondagsontbijt in de buitenlucht.

Je terras is een kunstwerk – waarom lijst je het niet in?

Steeds meer huiseigenaren hebben een fotolijstontwerp opgenomen in hun buitenruimte. Dit is zo eenvoudig als het toevoegen van composietplanken of dikke rails rond de omtrek van je terras.

Deze eenvoudige omtrek voegt de nodige verfijning toe aan je terras en verandert het in een meesterwerk. Bovendien zorgt het voor een strakke afgewerkte uitstraling die de uiteinden van je terrasplanken perfect verbergt.

 

2. Entertainment-Ready Leuning

kletsen met oude vrienden en herinneringen ophalen om de hoek Kletsen met oude vrienden en herinneringen ophalen om de hoek.

Een van de meest voorkomende toepassingen van terrassen is het houden van evenementen. Dit is een van de beste plekken in je huis om een feestje te houden en te mengen met vrienden en familie.

Dit jaar is er een nieuwe trend in de ontwerpleuning van het dek die huiseigenaren en hun gasten de perfecte plek heeft gegeven om hun wijnglazen, koude biertjes en theekopjes neer te zetten. Dit wordt gedaan door een aantrekkelijke composiet terrasplank te installeren als materiaal voor de bovenleuning.

Het vlakke, stevige en mooie oppervlak is een goede plek om eten en drinken neer te zetten, en je hoeft niet veel uit te geven aan meubels die de stijl van je buitenruimte zouden beknellen.

3. Hoe Ronder, Hoe Beter

Er is dit jaar ook een groeiende interesse in gebogen terrassen.

Bekijk deze 8 vlondertrends voor 2017

boogweg Ongelooflijk is geloofwaardig.
Verbeelding is de starter van creativiteit. Hoe je het laat werken is jouw overtuiging.

De schoonheid en flexibiliteit van composietplanken maken een ontwerp met gebogen dek eenvoudig en betaalbaar in vergelijking met hout. Een gebogen dek zal elke ronde functie (zoals een zwembad of een fontein) in je buitenruimte accentueren.

 

4. Hout is zo Vorig Jaar

Met de stijgende kosten van hardhout zoals redwood en ceder, is niemand bereid zijn hele spaargeld uit te geven aan een hardhouten dek. In plaats daarvan kiezen huiseigenaren nu voor gecapteerde composietterrassen.

In tegenstelling tot hout zijn NewTechWood composietterrassen duurzamer, schimmelbestendig, termietbestendig en vlekbestendig. En wat nog spannender is, is het feit dat de terrasplanken van NewTechWood verkrijgbaar zijn in verschillende prachtige rustieke afwerkingen waaruit je kunt kiezen.

Dit betekent dat je een “hardhouten composiet dek” kunt hebben.

 

5. Verouderde Hardhout Ontwerpen

donker dek Er is geen vergoeding voor je meesterwerk. Alleen Ultrashield kan het maken.

In de loop der jaren zijn huiseigenaren aangetrokken tot de schoonheid van verouderd hardhout. En nu heeft dit rustieke vloeren zijn weg gevonden naar onze buitenruimtes.

Hardhout is echter niet duurzaam en vatbaar voor insecten en rot. Daarom kiezen huiseigenaren voor composietterrassen met rustieke afwerkingen. Deze terrassen zijn onderhoudsarm en behouden jarenlang hun landelijke uitstraling.

 

6. Onderhoudsarme Terrassen

Tegenwoordig willen huiseigenaren terrassen die er goed uitzien en gemakkelijk te onderhouden zijn. Niemand wil zijn weekenden besteden aan het onderhouden van zijn terras.

Je wilt een terras dat je niet regelmatig hoeft schoon te maken of te verven.

schoon dek Eenvoudig met zeep water je dek reinigen na samenzijn met familie en vrienden.

Als gevolg hiervan installeren steeds meer huiseigenaren gecapteerde composietterrassen. Deze terrassen zijn duurzaam, splijten of barsten niet en zijn bestand tegen schimmel, insecten en vlekken.

Geniet van het gemak van composiet terrassen.

 

7. Complementaire Kleuren Zijn Nu Een Ding

Het aantal kleuropties voor composiet terrasplanken is de afgelopen maanden enorm gegroeid. Huiseigenaren maken nu gebruik van de nieuw beschikbare tinten die meestal worden gecreëerd door twee- of zelfs driekleurige ontwerpen.

gekleurd dek Je dek kleuren zonder schilderen vanuit je onbeperkte ideeën.

Bij NewTechWood weten we dat het kiezen van de kleur voor je dek behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom hebben we een veelheid prachtige kleuren waaruit je kunt kiezen. Je kunt er zeker van zijn dat je iets zult vinden waar je van zult houden.

 

8. De Grens Tussen Commerciële en Residentiële Terrasstijlen Vervaagt

In 2017 willen huiseigenaren de verfijnde energie van commerciële panden hebben, vergelijkbaar met die in restaurants, luxe hotels en galerijen. Ze worden steeds meer aangetrokken tot verschillende commerciële combinaties zoals composiet terrassen en houten meubels met zachte kussens van hoge kwaliteit.

residentieel Weet je hoe je de juiste terrasplanken moet kiezen?
Commerciële en residentiële terrassen verschillen technologisch niet.

Aan de andere kant proberen commerciële panden de gezelligheid van thuisdekken vast te leggen in hun buitenruimtes.

De commerciële en residentiële buitenruimtes worden langzaam naadloos.

 

NewTechWood Composiet Terrasplanken Staat Altijd Bovenaan het Spel

Voor de goede orde, het is 2017 – je terras mag niet zo basic zijn. Maak je buitenruimte levendiger en mooier met een gecapteerde composiet terras.

Als je op zoek bent naar trendy ontwerpen voor composiet terrassen, is NewTechWood de beste plek om te beginnen. Onze toonaangevende UltraShield-technologie zorgt ervoor dat je terras je vele jaren van dienst zal zijn terwijl het zijn glans behoudt.

 

NAAR TERRAS

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.