Close
Country

Hoe samengestelde bevelsiding verschilt van samengestelde vloeren

NewTechWood_UltraShield_Cladding_172-768x512

Een goede woning moet niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een comfortniveau en betrouwbare veiligheid bieden. Het is belangrijk stappen te ondernemen om je huis te beschermen tegen externe invloeden, terwijl je ervoor zorgt dat het praktisch en gemakkelijk te onderhouden is. Daarom moedigen wij bij NewTechWood onze klanten aan te investeren in composiet gevelbekleding of composiet terrasplanken voor hun huisexterieur. Maar voordat je een van deze functies laat installeren, moet je het verschil tussen beide kennen. Waarom zou je investeren in composiet gevelbekleding of composiet terrasplanken voor je gebouw?

NewTechWood_UltraShield_Cladding_172-768x512

 

 

Wat is Composiet Gevelbekleding?

Composiet gevelbekleding is een ontwerpkeuze voor de wandexterieur van een huis of commercieel gebouw, gebouwd met panelen gemaakt van gerecycled plastic en hout. Het heeft het uiterlijk van echt hout, maar de duurzaamheid en weerstand tegen insecten en de elementen maken het de superieure keuze voor jouw behoeften. UltraShield-technologie maakt onze composiete gevelbekleding bestand tegen vlekken, schimmel, vervaging en meer, zodat je kunt genieten van een stevige en betrouwbare woningexterieur zonder je zorgen te hoeven maken over frequente onderhoudswerkzaamheden.

 

Wat is Composiet Terrasplanken?

Stel dat je een nieuw terras nodig hebt, maar je bent onzeker of je voor de uitdaging kunt zorgen van het onderhouden van een structuur van echt hout. Composiete terrassen zijn vergelijkbaar met composiet gevelbekleding omdat we ze beide bouwen met samengestelde materialen die de look van echt hout nabootsen en tegelijkertijd een langere levensduur en hogere duurzaamheid bieden. We beschermen zelfs onze UltraShield-producten, inclusief onze composiete terrasplanken, met een garantie van maximaal 25 jaar als onderdeel van onze garantie dat ze jarenlang meegaan.

 

Wat is het Verschil?

Hoewel we composiet gevelbekleding en composiet terrasplanken ontwikkelen met vergelijkbare eigenschappen, zijn er enkele aspecten die ze onderscheiden, waaronder:

  • Interlockende panelen: Een van de belangrijkste verschillen tussen composiet gevelbekleding en terrasplanken is dat composiet gevelbekleding is gebouwd met in elkaar grijpende planken. Panelen van composiet buitenbekleding vergrendelen om vocht en materialen die schade aan het gebouw kunnen veroorzaken buiten te houden. Deze functie maakt ze uniek geschikt om de buitenkant van de structuur te beschermen.

Advantages-of-Composite-Wood-Siding

  • Composiet regenscherm: Een andere functie van composiet gevelbekleding die composiet terrasplanken missen, is een regenscherm. Onze regenschermen fungeren als waterbestendige barrières, waardoor composiet gevelbekleding beter beschermd is tegen ruw weer dan composiet terrasplanken. Een composiet regenscherm creëert een opening tussen de buitenmuur en de gevelbekleding, waardoor lucht kan circuleren en water kan weglopen en verdampen in plaats van vast te komen zitten in het houtwerk. Composiet terrasplanken hebben mogelijk geen volledige bescherming tegen de elementen, ondanks hun duurzaamheid tegen vlekken en vocht.

Dit verschil in ontwerp is te wijten aan hoe vocht en water interageren met het composietmateriaal. Om ervoor te zorgen dat een composiet terrasplank langer meegaat, moet water tussen de kieren tussen de planken door gaan en niet op het oppervlak blijven rusten. Met composiet gevelbekleding en wandbekleding hebben ze de taak om de buitenkant van het gebouw te beschermen tegen vocht en de elementen buiten te sluiten. Omdat composiet gevelbekleding niet plat op de grond ligt, is er geen kans dat water op het oppervlak blijft liggen. Voor het meest effectieve gebruik van NewTechWood-materialen moet je ze niet onderling verwisselen, omdat de composietproducten van NewTechWood zijn ontworpen met een doel en onze composiet gevelbekleding biedt kwalitatieve oppervlaktebescherming, terwijl onze composiet terrasplanken zijn ontworpen met nadruk op duurzaamheid en uiterlijk.

 

Klaar om te Investeren in Composiet Gevelbekleding of Terrasplanken?

Ondanks hun verschillen zijn composiet gevelbekleding en composiet terrasplanken verbeteringen aan huis die je geld en energie kunnen besparen, evenals tijd om je te concentreren op belangrijkere zaken in je leven. Probeer vandaag nog onze milieuvriendelijke composietproducten uit of stuur ons een bericht op onze website om meer te weten te komen over onze diensten.

 

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.