Close
Country

Ga voor groen; blijf groen-Composietvloeren, UltraShield van NewTechWood

wood

De uitstraling van echt hout vereist houtkap die een impact heeft op ons klimaat. We hebben bomen nodig. Onze kinderen en kleinkinderen hebben bomen nodig. Daarom kiezen steeds meer huiseigenaren en aannemers voor composietproducten die de ongeëvenaarde uitstraling van organisch hout bieden zonder een enkele boom te schaden. OOIT.

wood

Kwaliteitsproducten met houtnerf van composiet worden vervaardigd met gerecyclede kunststoffen en houtvezels. Elk jaar herwinnen bedrijven zoals NewTechWood tonnen gerecyclede kunststoffen met een hoge dichtheid en houtvezels om planken, gevelbekleding, vloertegels, zelfs opvallende plantenbakken te creëren zonder een enkele boom te schaden.

Composiet terrasplanken, gevelbekleding en tegels gebruiken bestaande materialen in nieuwe, innovatieve producten die ons allemaal leiden naar een schonere, lichtere toekomst.

Composiet hout ziet eruit als echt hout. Kijk ernaar. Bekijk het van dichtbij. Kwaliteitsproducten van composiethout recyclen niet alleen afval dat anders op vuilnisbelten terecht zou komen, maar met behulp van de nieuwste productietechnologie ziet het houtcomposiet van hoge kwaliteit eruit als echt hout. Het goede nieuws? Er is geen boom gekapt voor de gevelbekleding van je huis.

two girls on deck

Composiethout geeft geen schadelijke, giftige chemicaliën of gevaarlijke asbest vrij in de lucht. Veel terrassen en buitenruimtes zijn gemaakt van zacht, zuidelijk grenenhout dat zwaar is behandeld en doordrenkt met houtconserveringsmiddelen zoals chromaat koper arseen, of CCA.

CCA werd uitgefaseerd door het Environmental Protection Agency in 2003, maar er is nog steeds veel met CCA doordrenkt geïmpregneerd hout, inclusief speeltoestellen voor kinderen, buitenterrassen, leuningen en andere structuren die zijn gebouwd met geïmpregneerd hout.

Kwaliteitsproducten met houtnerf van composiet zijn bekleed met een beschermende coating om te voorkomen dat schadelijke chemicaliën in de lucht vrijkomen terwijl we dineren op ons nieuwe terras.

Composiet terrassen hebben geen harde, giftige vlekken en afdichtmiddelen nodig. In de loop der jaren vereist houten terras, gevelbekleding van het huis, hekwerk en ander hout blootgesteld aan de elementen, voortdurende updates en onderhoud met harde vlekken, buitenverf en houtafdichtmiddelen op de oppervlakken waarop onze gezinnen spelen en genieten.

In de loop van de tijd lekken deze gifstoffen uit het organische hout en vinden ze hun weg naar onze huizen en het grondwater waaruit we drinken.

Gedurende de levensduur van een houten terras moet je verwachten dat je een aantal giftige stoffen aanbrengt om je houten terras te kleuren en te behouden tegen regen, sneeuw, schimmel, meeldauw, insecten en andere natuurlijke vijanden van echt hout – en een deel van die gifstoffen zal hun weg vinden naar je huis en in je watervoorziening.

Het gebruik van producten met houtnerf van composiet verlaagt de kosten van onderhoud en houdt onze omgeving schoner en veiliger – één gallon vlek per keer.

house in the snow

Zodra natuurlijk, composiethout met houtnerf zijn nut heeft overleefd, kan het worden vermalen en opnieuw worden gerecycled. Omdat je composiet dek, hek, veranda of terras is gemaakt van gerecyclede kunststoffen met een hoge dichtheid en natuurlijke houtvezels, worden je composietmaterialen vermalen en gemaakt tot alles, van parkbanken tot organisch uitziend kunstgras voor het lokale voetbalteam.

Het gebruik van composiethout is niet alleen de slimme keuze, het is de groene keuze die gerecyclede materialen gebruikt, de noodzaak van giftige vlekken en afdichtmiddelen elimineert, en over tientallen jaren kan worden vermalen en gerecycled tot iets waar je achterkleinkinderen van zullen genieten.

We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om op een slimme manier onze ecologische voetafdruk te verkleinen, door gerecyclede materialen te gebruiken die in de komende jaren steeds opnieuw kunnen worden gerecycled.

Ben je klaar om meer te ontdekken over de milieuvriendelijke voordelen van natuurlijk uitziende composietplanken, gevelbekleding, hekwerk, composiet dekplanken en een verscheidenheid aan accessoires, waaronder trappen, , ja, zelfs om je groene buitenruimte aan te kleden?

Neem contact op met NewTechWood om te ontdekken hoe jouw familie de planeet een betere plek kan maken voor ons allemaal – en er mooi uit kan zien terwijl je dat doet. Je consultatie is gratis; je nieuwe constructie is groen.

Bedankt voor je zorg voor onze planeet.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.