Close
Country

Bedrijven werken samen met NewTechWood om groenere gebouwen te creëren


companies partner with newtechwood

Er zijn veel manieren waarop een bedrijf milieuvriendelijker kan worden, waarbij het besparen van water, papierloos werken en recyclen enkele van de meest bekende praktijken zijn. Maar een nieuwe, misschien minder bekende manier waarop bedrijven groen worden, is door te investeren in composiet houten terrasplanken van NewTechWood.

Door de aanschaf van composiet terrasplanken of milieuvriendelijke gevelbekleding van NewTechWood heeft uw bedrijf niet alleen een mooi, onderhoudsarm en duurzaam product. U kunt ook trots zijn op het bezitten van een product gemaakt van gerecyclede materialen met behulp van duurzame, efficiënte productieprocessen.

In dit artikel bespreken we wat ‘groen gaan’ betekent voor een bedrijf. We zullen ook bekijken hoe u dit op een van de meest gunstige manieren kunt doen: door de innovatieve composiet houten terrasplanken van NewTechWood te kopen.

 

Op welke manieren gaan bedrijven groen?

virtually endless

De mogelijkheden voor bedrijven om groen te gaan zijn praktisch eindeloos, maar enkele gangbare methoden zijn onder andere:

  • Energie-audits: Alle productieprocessen verbruiken grote hoeveelheden energie. Hoewel het onmogelijk is om deze behoefte volledig te elimineren, kunnen bedrijven praktijken implementeren om hun energieverbruik te verminderen. Voordat productiebedrijven meer energie-efficiënte praktijken aannemen, moeten ze een goed idee hebben van hoeveel energie ze verbruiken. Door een energie-audit uit te voeren, kunnen ze identificeren waar ze verspillend zijn en de gebieden waar ze kunnen verbeteren. Tijdens een energie-audit van een industrieel gebouw moeten de verlichting, HVAC en productiemachines grondig worden geïnspecteerd. U kunt interne inspecties uitvoeren of specialisten inhuren.
  • Hernieuwbare energie: Productie-eenheden en fabrieken verbruiken aanzienlijke hoeveelheden energie, en hoewel bedrijven stappen kunnen ondernemen om het verbruik te minimaliseren, kunnen ze het slechts tot op zekere hoogte verminderen. Het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals wind en zonne-energie kan een faciliteit nog milieuvriendelijker maken. Sommige milieuvriendelijke bedrijven gebruiken meerdere bronnen om ervoor te zorgen dat, zelfs als er een niet werkt, de andere bronnen voldoende energie kunnen leveren voor de faciliteit.

 

reusing and recycling

  • Hergebruik en recycling van afval: Bedrijven die groen gaan, kunnen er ook voor kiezen om afval dat in hun faciliteit wordt geproduceerd te recyclen. Als een bedrijf karton of glas niet kan recyclen, kunnen ze deze materialen naar een recyclingbedrijf sturen. Bedrijven die regelmatig veel afval produceren, kunnen investeren in een recyclingmachine. Degenen met hout- of aluminiumbijproducten kunnen hun zaagsel doneren aan lokale boerderijen, waar boeren het kunnen hergebruiken als dierbedding.
  • Waterbesparing: Het implementeren van waterbesparingsprogramma’s is ook een verstandig idee voor productiefaciliteiten. Het helpt om veel water te besparen en leidt tot besparingen op de aankoop, verwarming, behandeling en lozing van water. U kunt een waterbedrijf in uw omgeving inhuren om een audit van uw eenheid uit te voeren. Waterbesparing helpt ook bedrijven de lozing naar afvalwater te minimaliseren.
  • Vervanging van verlichting: Productiefaciliteiten gebruiken vaak aanzienlijke hoeveelheden verlichting. Het vervangen van bestaande verlichting door energiezuinigere modellen en regelingen kan het energieverbruik verminderen en de mogelijkheid van kwikverontreiniging elimineren. Milieuvriendelijke verlichting kan ook energiekosten verlagen en luchtvervuiling verminderen.
  • Evaluatie van motoren en aandrijvingen: Elektrische motoren verbruiken ook grote hoeveelheden energie, gemiddeld 70% van de energie die industriële faciliteiten verbruiken. Motoren zijn uitstekende kansen voor serieuze energiebesparing. Door bestaande motoren te upgraden naar energiezuinigere modellen, zullen de energiekosten dalen. Bedrijven kunnen ook energie besparen door variabele frequentieregelaarsystemen op te nemen, waarmee ze op energiekosten kunnen besparen.
  • Papierloos werken: Veel bekende fabrikanten zijn overgestapt op papierloos werken, waaronder Tesla, Ametek Inc. en Haas Automation Inc., gebruikmakend van systemen die hen in staat stellen visuele werkhandleidingen te gebruiken om de kwaliteit te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

efficiency goal

  • Monitoring usage: Als een productiebedrijf zijn energieverbruik monitort en inzicht heeft in zijn elektrische voetafdruk, kan het beter de voortgang naar een efficiëntiedoel volgen. Bedrijven kunnen nu profiteren van systemen die het gebruik vanaf meerdere locaties kunnen monitoren. Gebieden die bijzonder essentieel zijn om te monitoren, zijn “energiedieven” zoals koel- en verwarmingssystemen. Het implementeren van besturings- en aandrijfsystemen kan deze kosten aanzienlijk verlagen.
  • Milieubeheeroplossingen: Milieubeheeroplossingen (EMS) zijn praktijken of processen die de milieueffecten van een organisatie minimaliseren en de operationele efficiëntie verbeteren. EMS-beleid richt zich over het algemeen op het minimaliseren van emissies en afval terwijl de productiviteit wordt verbeterd. Het Lean Manufacturing van Toyota is een voorbeeld van een EMS-beleid dat de productie-industrie volledig heeft veranderd.
  • Digitale omgevingen: Veel toonaangevende productiebedrijven maken al gebruik van digitale omgevingen om virtuele producten te creëren en hun productiemethoden te perfectioneren voordat ze daadwerkelijk investeren. Bedrijven die hun productieprocessen simuleren in een virtuele, digitale fabriek kunnen ontwerpen evalueren voordat ze investeren in een prototype. Deze 3D-omgeving zorgt ervoor dat fabrieken productontwerpen meteen correct maken en maakt effectievere informatie-uitwisseling in de fabriek mogelijk.

 

Bekende Bedrijven die Groen Gaan

Waarom zou een bedrijf groen moeten gaan? Er zijn verschillende redenen, van reputatie tot kostenbesparingen. Milieuvriendelijke bedrijven vormen niet langer de minderheid, en veel bekende, succesvolle bedrijven in uiteenlopende sectoren hebben het nieuws gehaald voor het implementeren van de volgende groene praktijken.

  • Fastfood: McDonald’s vermindert het energieverbruik door het gebruik van energiezuinige apparaten, creëert parkeerplaatsen voor hybride voertuigen en verkrijgt dierlijke producten met zo min mogelijk schade aan dierhabitats.
  • Computertechnologie: Dell beperkt zijn milieueffect door een efficiënt recyclingsprogramma te ontwikkelen om zijn producten veilig te verwijderen. Dell laat zijn klanten elk van zijn producten gratis retourneren, wat de veilige verwijdering van computerapparatuur bevordert en de elektronische verspilling vermindert.
  • Internet: Google heeft een stevige toewijding getoond om groen te gaan door het energieverbruik aanzienlijk te verminderen en energiezuinige producten te gebruiken. Ze hebben de meest energiezuinige datacenters ter wereld gebouwd en hebben eco-vriendelijke projecten ondersteund en gefinancierd door zonnepanelen en windmolens te installeren.

within five years

  • Banken: Binnen vijf jaar heeft Bank of America zijn papiervereisten bijna gehalveerd en recycleert het jaarlijks ongeveer 30.000 ton papier, wat overeenkomt met ongeveer 200.000 bomen. Het bedrijf biedt ook beloningen aan werknemers die overstappen op hybride auto’s.
  • Retail: Walmart-winkels gebruiken volledig hernieuwbare energiebronnen en brandstofefficiënte transportsystemen. De retailreus heeft ook de banden verbroken met leveranciers waarvan de productie- en distributiemethoden aanzienlijk bijdroegen aan de uitstoot van koolstof.
  • Autofabrikanten: Honda, die velen beschouwen als een van de meest brandstofefficiënte autofabrikanten, heeft veel middelen geïnvesteerd om energiezuinige voertuigen te produceren. Hun ingenieurs proberen onvermoeibaar voertuigen te ontwikkelen die op waterstofbrandstofcellen werken. Het bedrijf heeft ook beloofd zijn CO2-uitstoot te verminderen.
  • Luchtvaartmaatschappijen: United Airlines heeft meer dan $16 miljard geïnvesteerd om al zijn vliegtuigen te vervangen door meer brandstofefficiënte upgrades, met als doel de uitstoot met 5% te verminderen. Sinds 2000 heeft de luchtvaartmaatschappij met succes haar stikstofoxide-uitstoot met een indrukwekkende 75% verminderd.
  • Supermarkten: De in het VK gevestigde supermarktketen Tesco heeft veel groene elementen geïntegreerd in haar bedrijfsvoering. Het biedt kortingen aan klanten die hun boodschappentassen retourneren, voorziet haar winkels van windkracht en zet zich sterk in voor recycling.
  • Schoenenfabrikanten: Brooks is toegetreden tot de club van milieuvriendelijke bedrijven toen het een volledig biologische afbreekbare hardloopschoen ontwikkelde. Het bedrijf heeft een productiemethode ontwikkeld die ervoor zorgt dat de schoen net zo duurzaam is als elke andere op de markt en pas begint af te breken wanneer deze in een stortplaats wordt afgesloten. De tijd die deze schoenen nodig hebben om af te breken, is slechts 20 jaar, in tegenstelling tot traditionele schoenen die ongeveer 1.000 jaar duren. Ze schatten dat deze methode in twee decennia wel 30 miljoen pond aan stortplaatsdumping kan besparen.
  • Fabrikanten van huishoudelijke producten: S.C. Johnson heeft zich gecommitteerd om de impact van zijn producten op het milieu te minimaliseren door het aantal vluchtige organische verbindingen en polyvinylideenchloride in zijn producten te verminderen en het gebruik van steenkool voor energie te minimaliseren.

coca cola gone green

 

  • Fabrikanten van frisdranken: Coca-Cola heeft groen gekozen door zich te committeren aan drie milieuvriendelijke doelen: waterbehoud, duurzame verpakking en klimaat- en energiebescherming. Het is ook betrokken bij groene verpakkingsontwerpen en gemeenschapsrecyclingprogramma’s.
  • Koffiezaken: Starbucks zet uitgebreide inspanningen in om groen te gaan door maatregelen zoals de boon-tot-kopbenadering en het maken van tafels van gerecyclede koffiedik. Ze hebben ook samengewerkt met veel milieuorganisaties, waaronder Earthwatch Institute.
  • Fabrikanten van lucht- en ruimtevaart: Pratt & Whitney gaat ook groen door het gebruik van ruwe materialen te verminderen, 90% van het metaal dat wordt gebruikt bij de productie van vliegtuigmotorbladen terug te dringen. Deze ingenieuze methode heeft het bedrijf in staat gesteld het aantal verspilde gietstukken en de fabrieksuitstoot te verminderen.
  • Informatietechnologie: Hewlett-Packard heeft vele stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat zijn materialen volledig recyclebaar zijn en heeft veel e-waste recyclingfabrieken geopend om zijn producten te verwijderen. Hewlett-Packard accepteert ook computerapparatuur van elk merk en maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

Ga Groen Door Milieuvriendelijk Terras te Kopen

Zoals hierboven vermeld, is een minder voor de hand liggende manier waarop veel bedrijven groen worden, door te investeren in milieuvriendelijke terrasmaterialen. Voordat je producten van een terrasbedrijf koopt, moet je echter bevestigen dat hun producten milieuvriendelijk zijn en dat het bedrijf duurzame praktijken hanteert.

  • Schone productiemethode: Deze aanpak houdt in dat terrasproducten worden gemaakt zonder het gebruik van giftige chemicaliën of het creëren van schadelijke bijproducten.
  • Duurzaam oogstproces: Deze methode erkent dat geen enkele hulpbron oneindig is en houdt in dat alle materialen die worden gebruikt bij de productie verantwoord worden geoogst.
  • Groen onderhoud: Eigenaren moeten hun terrasmateriaal kunnen onderhouden zonder giftige chemicaliën te gebruiken of op enigerlei wijze het milieu te schaden.
  • Levensduur: Aangezien een lange levensduur een van de belangrijkste aspecten is van milieuvriendelijkheid, zouden gerecyclede terrasmaterialen zo lang mogelijk moeten meegaan. Hoe langer de levensduur van een product, hoe minder het het milieu negatief zal beïnvloeden, ongeacht het aantal chemicaliën of materialen dat bij de fabricage is betrokken.
  • Recyclebaarheid: Milieuvriendelijke terrasmaterialen moeten ook recyclebaar zijn en gemaakt zijn van gerecyclede producten.

Bij NewTechWood hebben we ons toegewijd aan al het bovenstaande. Hoewel veel bedrijven nu streven naar groen zijn, is NewTechWood al lang betrokken bij de zaak voordat het cool was. We produceren onze producten met gerecyclede materialen, dus wanneer je een product van NewTechWood koopt, kun je er zeker van zijn dat je aankoop je bedrijf of huis groener zal maken.

manufacture our products

Bij NewTechWood is duurzaamheid geen modewoord – het is een praktijk die essentieel is voor de toekomstige gezondheid van ons milieu. Een duurzaam ecosysteem, gemeenschap of levensstijl is er een die zichzelf en zijn omgeving kan ondersteunen. We kunnen de filosofie van duurzaamheid definiëren aan de hand van drie kernconcepten.

  1. Milieubescherming: Het creëren van een duurzaam ecosysteem houdt natuurlijk in dat de focus ligt op het beschermen van het milieu. Immers, interacties met het milieu kunnen alleen “duurzaam” zijn als ze het milieu en de door het milieu geleverde hulpbronnen niet ruïneren. Het beschermen van het milieu houdt in dat we bestuderen hoe ons gebruik ervan het milieu beïnvloedt en hoe we schadelijke gedragingen kunnen minimaliseren, terwijl we die benadrukken die positief van invloed zijn op het milieu.
  2. Sociale ontwikkeling: Mensen zullen alleen interesse tonen in milieuduurzaamheid als ze goed geïnformeerd zijn over wat het inhoudt. Het welzijn van samenlevingen is fundamenteel voor duurzaamheid, en ervoor zorgen dat mensen toegang hebben tot essentiële hulpbronnen, gezondheidszorg en een goede kwaliteit van leven in een duurzame omgeving is cruciaal.
  3. Economische ontwikkeling: Aangezien economisch succes redelijk subjectief is, is dit derde concept misschien wel het meest controversieel. Toch is economische ontwikkeling nog steeds cruciaal om verschillende redenen. Allereerst is duurzaamheid niet mogelijk zonder economische ontwikkeling. Mensen, gemeenschappen en organisaties overtuigen om hun geld en tijd in duurzaamheid te steken, vereist incentives die verder gaan dan langetermijnvoordelen. Ten tweede, zoals hierboven vermeld, is sociale ontwikkeling een andere kritieke aspect van duurzaamheid, en sociale ontwikkeling vereist economische middelen.

De belangrijkheid van duurzaamheid heeft daarom een eenvoudige verklaring: de levenskwaliteit die we als mensen genieten en de prachtige diversiteit van het leven op onze planeet kunnen niet blijven bestaan ​​tenzij we het behouden. Als we onze levensstijlen niet veranderen, zullen we onze voorraden natuurlijke hulpbronnen zoals hout en fossiele brandstoffen uitputten. Duizenden – misschien miljoenen – diersoorten zullen uitsterven, en we zullen de atmosfeer onherstelbaar beschadigen.

change our lifestyles

 

Duurzame Praktijken van NewTechWood

Bij NewTechWood omvatten onze duurzame praktijken het volgende.

  • Gerecyclede materialen: Onze producten bestaan voor 95% uit gerecyclede materialen, waaronder gerecyclede houtvezels en plastic flessen. We recyclen plastic materialen al bijna drie decennia, en elke maand redden we meer dan 12 miljoen pond plastic van stortplaatsen. Omdat we volledige controle hebben over het recyclingproces, inclusief het correct wassen, sorteren en zeven op onzuiverheden, weten we precies welke materialen in onze producten terechtkomen.
  • Inspecties door derden: We ondergaan jaarlijks audits door derden om ervoor te zorgen dat we voldoen aan gezondheids-, milieu- en veiligheidsvoorschriften.
  • Vermindering van afval: We hebben onze ecologische voetafdruk verkleind door afval te verminderen, energie te besparen en gebruik te maken van optimale processen.

Je zult onze toewijding aan milieuduurzaamheid zowel weerspiegeld zien in onze producten als in onze duurzame productieprocessen. Wanneer je onze terrasproducten koopt, gemaakt van gerecyclede materialen, word je deel van ons milieuvriendelijke initiatief.

 

De Groene Producten van NewTechWood

Bij NewTechWood maken we al onze producten van gerecyclede bouwmaterialen. Totale verticale integratie van ons productieproces stelt ons in staat om consistente kleur en kwaliteit te handhaven. Het stelt ons ook in staat om de kosten van onze materialen te beheren voor stabiele prijzen. In dit gedeelte zullen we de toepassingen en voordelen bespreken van elk van onze duurzame terrasproducten.

 

1. Composiet Terrastegels

Onze UltraShield Terrastegels zijn 100% milieuvriendelijke afgedekte gerecyclede composiet terrasplanken gemaakt van natuurlijke houtnerf. Hun in elkaar grijpende basis maakt snelle en naadloze installatie mogelijk. Ze zijn ook praktisch onderhoudsvrij en zullen niet kromtrekken, buigen, barsten of splijten.

ultrashield deck tiles

Onze terrastegels hebben ook een verhoogd, in elkaar grijpend systeem dat zorgt voor betere drainage en voorkomt dat er tijdens zware regenval plassen ontstaan. We hebben deze innovatieve in elkaar grijpende terrastegels ontworpen voor iedereen, van beginnende doe-het-zelvers tot ervaren bouwers die een aantrekkelijk, eenvoudig te installeren terras willen. Deze tegels klikken in elkaar om prachtige buitenpatio’s te maken die compatibel zijn met eigentijdse architectuur. Elke tegel heeft een rooster aan de onderkant bevestigd, waardoor de tegel van het oppervlak eronder wordt gehouden om water sneller te laten weglopen.

Als je op de grond installeert, raden we aan eerst een laag zand of gebroken grind neer te leggen en vervolgens de tegels er bovenop te installeren. Omdat onze tegels de mogelijkheid hebben om in vier richtingen in elkaar te grijpen, kun je ze in elke richting draaien wanneer je ze in elkaar klikt, wat meer ontwerpmogelijkheden biedt.

We raden aan te beginnen aan het einde van je terras en naar het midden toe te werken. Nadat je klaar bent, kun je verschillende afwerkingsmogelijkheden toevoegen om bij je stijl te passen. Deze afgedekte terrastegels zijn ideaal voor degenen die een dagproject zelf willen aanpakken in plaats van professionals te betalen om een paar dagen een heel terras te bouwen.

2. Composiet Terrasplanken

composite deck boards

Composiet terrasplanken zijn een populaire optie voor terrasplanken en een uitstekende keuze, of je nu op zoek bent naar terrasplankopties, railingmaterialen, balustradematerialen of andere opties voor buitenterrassen. Hoewel het soms imitatieterrasplanken of nepplanken wordt genoemd, is het nauwkeuriger om het terrasplanken op basis van kunststof of vervaardigd terrasplanken te noemen. Composiet terrasplanken bevatten een mix van gerecyclede houtvezels en gerecycled plastic, waardoor een product ontstaat dat op echt hout lijkt. Deze gerecyclede composietmaterialen zijn echter op veel manieren beter dan echt hout.

  • Verhoogde duurzaamheid: Door hun hoogwaardige materialen, evenals onze UltraShield-afdekking, rotten onze terrasproducten niet en zijn ze over het algemeen veel beter bestand tegen de elementen dan traditionele houten terrasmaterialen. Om deze reden gaan composiet terrasmaterialen over het algemeen ook veel langer mee.
  • Minder onderhoud: Composiet terrasmaterialen vereisen ook aanzienlijk minder onderhoud. Een van de belangrijkste redenen waarom huiseigenaren aarzelen om een terras te kopen, is het onderhoud dat traditionele houten terrassen vereisen. Je moet ze schuren, verzegelen en beitsen om ze bestand te maken tegen de elementen, en soms moeten huiseigenaren zichzelf vinden planken te vervangen of zelfs het hele dek opnieuw op te bouwen. Het terras van NewTechWood, dat we beschermen met onze UltraShield-afdekking, vereist bijna geen enkel onderhoud – alles wat je hoeft te doen is het een paar keer besproeien met een gewoon huishoudelijk schoonmaakmiddel.
  • Extreme weerstand tegen insecten en schimmel: Insecten zullen niet in staat en onwillig zijn om je terras binnen te dringen, en als er schimmel of meeldauw op je terras ontstaat, is het meestal eenvoudig te wassen.
  • Weerstand tegen vlekken en vervaging: De afgedekte composietmaterialen van het terras zijn zeer bestand tegen vlekken en vervaging, wat betekent dat je vele jaren kunt genieten van de rijke kleur van je terras.

Sommige eigenaren melden zelfs dat hun composiet terras meer op hout lijkt dan echt hout. NewTechWood kan het uiterlijk nabootsen van een grote verscheidenheid aan hardhoutsoorten, inclusief enkele exotische soorten die waarschijnlijk niet beschikbaar zouden zijn als je een echt houten terras zou bouwen. Er zijn ook veel patronen en kleuren beschikbaar, wat betekent dat de ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Onze meest recente Naturale lijn heeft een nieuwe, unieke behandeling op het schild, waardoor het nog natuurlijker aanvoelt dan ooit tevoren. De terrasplanken zijn verkrijgbaar in holle en massieve profielen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Je kunt ze installeren met reguliere schroeven of verborgen bevestigingsmiddelen. Het beschermende schild omhult de planken volledig – inclusief de groeven.

 

3. Terrasleuning

Composiet terrasleuning kan een geweldige toevoeging zijn aan je terras om verschillende redenen.

  • Lokale voorschriften: Een Vereniging van Eigenaren (VvE) of lokale voorschriften kunnen leuningen vereisen. Als je van plan bent een terras zonder leuningen te bouwen, kijk dan hier eerst naar voordat je iets anders doet.
  • Duurzaamheid: Net als de andere terrasproducten van NewTechWood heeft de leuning een UltraShield-coating, die een natuurlijke, langdurige en weerbestendige afwerking creëert.
  • Veiligheid: Dit is de belangrijkste overweging van allemaal. Hoewel leuningen meestal niet nodig zijn voor terrassen met treden minder dan 30 inch boven de grond, kunnen vallen vanaf deze lage hoogtes nog steeds tot verwondingen leiden. Terrassen zonder leuningen kunnen vooral gevaarlijk zijn voor kinderen. Zelfs als je geen kinderen hebt, bedenk dan dat je die in de toekomst zou kunnen hebben, of je zou gasten met kinderen kunnen hebben. Voor zowel jouw veiligheid als die van je gezin en gasten raden we aan leuningen op je terras te installeren.
  • Compatibele kleuren: Als je NewTechWood’s terras hebt geïnstalleerd, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van leuningen die matchen – we bieden leuningen in dezelfde kleuren als de terrasproducten.
  • Esthetiek: Terrassen met leuningen hebben een meer chique, afgewerkte uitstraling waar jij en je gasten zeker van zullen houden.

 

4. Bloembakken

Met de bloembakken van NewTechWood kun je je terras, veranda, terras of landschapsontwerp naar een hoger niveau tillen. Ze kunnen net de finishing touch zijn die je zocht om je exterieur die unieke uitstraling te geven. We hebben onze dozen veelzijdig ontworpen – je kunt ze op elkaar stapelen voor verschillende toepassingen. Je kunt bijvoorbeeld één doos met zand vullen en er een zandbak van maken voor je kinderen, of je zou doorlatende platen kunnen leggen en wat aarde en bloemen toevoegen om een miniatuurtuin te maken. Je kunt ook proberen grotere bomen of struiken toe te voegen om een volledig landschapseffect te bereiken.

plant boxes
NewTechWood heeft deze plantenbakken ontworpen om compatibel te zijn met ons composiet terrasplanken, terrastegels en andere producten. Je kunt onze dozen gebruiken als een geïntegreerd onderdeel van het terras, een doos omringd door kunstgrastegels of steentegels plaatsen, of deze overal op je terrein als een op zichzelf staand stuk plaatsen.

We maken onze bloembakken met materialen die vergelijkbaar zijn met die in ons composiet houten terras, wat betekent dat je kunt genieten van alle voordelen van echt hout zonder al het onderhoud. Deze dozen vervagen niet, rotten niet, vlekken niet, barsten niet en zijn zeer bestand tegen schimmel, meeldauw en weerelementen.

Dankzij de UltraShield-afdekking hoef je je bloembak nooit naar binnen te halen als het regent. Je kunt het het hele jaar buiten laten staan en er zelfs niet aan denken, tenzij je het wilt verplaatsen of de inhoud wilt veranderen. Als je het wilt reinigen, maakt wassen of afvegen het er weer als nieuw uit. Het monteren van de bloembak vereist geen gereedschap, spijkers of schroeven, wat betekent dat iedereen het in elkaar kan zetten.

5. Vogelvoeders

Het ontwerpen van uw exterieur landschap is een geweldige manier om uw smaak te laten zien en een unieke uitstraling voor uw huis te creëren. Een van de vele manieren om een onderscheidende uitstraling te bereiken, is met vogelvoeders. De voeders en de vogels die ze aantrekken, kunnen uw tuin uitnodigender maken en zijn vaak een groot succes bij kinderen.

bird feeders

Veel mensen aarzelen om vogelvoeders te kopen omdat ze kwetsbaar zijn voor de elementen en gemakkelijk kunnen rotten en vervagen door zon, regen, vocht en andere omstandigheden. En wanneer het koude weer komt, moet je ze ofwel binnenhalen ter bescherming of ze blootstellen aan de harde winterse elementen. De vogelvoeders van NewTechWood lossen al deze problemen echter op. We maken onze composiet vogelvoeders met vergelijkbare materialen als onze andere producten en beschermen ze met onze UltraShield bekleding. Dat betekent dat het op natuurlijk hout lijkt, maar uitzonderlijk duurzaam is in de face van weersomstandigheden die snel een einde maken aan traditionele houten vogelvoeders. Net als onze andere producten zijn onze vogelvoeders bestand tegen krassen en scheuren, en zullen ze niet vergaan of rotten door insectenplaag of vocht. Ze vereisen ook vrijwel geen onderhoud – voeg het vogelvoer toe en leun achterover om te genieten terwijl uw gevederde vrienden rondfladderen in uw tuin. NewTechWood biedt verschillende keuzes van composiet vogelvoeders.

  • Composiet vogelhuisvoeder: Deze voeder is in de traditionele stijl van een vogelhuis, met een raam en deur zodat uw gevederde vrienden in privacy kunnen dineren.
  • Composiet talgvoeder: Sommige vogelsoorten, met name degenen die insecten eten, geven er de voorkeur aan om hun voeding uit talg te halen, een op dieren gebaseerde substantie. Vogels die talg eten, zijn onder andere mezen, spechten, kardinalen, spreeuwen, roodborstjes, wielewalen en blauwe gaaien. Het enige wat je hoeft te doen is het talg in de voederplaatsen en vogels zullen van onderaf binnengaan. Als je regio insectenetende vogels heeft die niet migreren, is dit type voeder een humaan idee, omdat deze vogels vaak moeite hebben om voldoende voeding te vinden tijdens de koudere maanden wanneer insecten schaars zijn. Omdat we onze talgvoeders bouwen met dezelfde groene composietmaterialen als onze andere producten, zijn ze zeer bestand tegen de harde winterse elementen, dus zolang je elke week een talgkoek in de voederplaats plaatst, kun je er zeker van zijn dat de vogels een betrouwbare voedselbron hebben om hen door de winter te helpen.
  • Composiet eekhoornvoeder: Vaak zijn vogels niet de enige hongerige bezoekers in uw tuin. Onze eekhoornvoeder is een perfecte plek voor je schattige, pluizige buren om een hapje te eten.
  • Composiete vogelvoeder: Deze voeder biedt ruimte voor meerdere vogels om te landen en samen te eten.

6. Deckbevestigingen

Onze verborgen dekbevestigingen zijn een vereist onderdeel voor het installeren van uw milieuvriendelijke terras. Omdat de planken niet vanzelf bij elkaar blijven, hebben ze een bevestigingsmiddel nodig. Verborgen bevestigingen verbinden niet alleen de planken, maar doen dat ook discreet, waardoor uw dek een naadloze uitstraling krijgt. Om deze verborgen bevestigingen tegemoet te komen, hebben de planken groeven aan de onderkant. Deze verborgen bevestigingen bieden uitstekende ondersteuning, verbinden uw planken en geven het dek een glad, schoon uiterlijk. Omdat planken op bepaalde plaatsen een zekere mate van uitzetting of inkrimping met het weer kunnen ervaren, biedt NewTechWood ook Control Expansion and Contraction Clips die kromtrekken of vervorming voorkomen. Deze werken door de installateur te laten bepalen in welke richting de planken uitzetten en inkrimpen. Het andere type clips dat we aanbieden, die de planken op hun plaats houden, zijn onze Vergrendelclips. Overweeg de volgende accessoires voor terrasafwerking:

  • Starterclips
  • Systemen voor verborgen bevestiging
  • Fasciaborden verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor verschillende toepassingen
  • Eindkappen voor holle profielen
  • Gekleurde kop roestvrijstalen schroeven

De terrasclips spelen een cruciale rol in alle installaties van composiet terrassen, dus zorg ervoor dat u hun functie volledig begrijpt voordat u aan een installatie begint.

7. Gevelbekleding

De UltraShield gevelbekleding van NewTechWood is een uitstekende optie voor buitenmuren. Het heeft de levensduur en duurzaamheid van een afgekapte houten kunststof composiet en de mooie kleuren en texturen van echt hout. Terwijl veel andere bedrijven de dekdelen als gevelbekleding gebruiken, biedt dit minder bescherming dan NewTechWood’s composiet gevelbekleding. Een functie die de levensduur van de gevelbekleding van NewTechWood verbetert, is de lip, die extra bescherming biedt tegen de elementen.

lip

Word Onze Partner en Gebruik Onze Groene Bouwmaterialen

Door samen te werken met NewTechWood, draag je op meerdere manieren bij aan duurzaamheid. Je koopt een hoogwaardig product met een kleinere ecologische voetafdruk en ondersteunt een milieuvriendelijk bedrijf met toewijding aan duurzame productieprocessen. Sinds onze start in 2004 zijn we leiders geweest in hout-kunststof composiettechnologie en staan ​​we bekend om onze aantrekkelijke, innovatieve en milieuvriendelijke producten die praktisch nut en schoonheid brengen in huizen en bedrijven over de hele wereld.

partner with us

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van groen bouwen en constructie door samen te werken met NewTechWood, voel je vrij om contact met ons op te nemen door ons formulier in te vullen.

    Please click Submit again to confirm that you are not a robot.