Close
Country

Ontworpen voor uitmuntendheid

wood

Composiet houten terrasplanken zijn gemaakt van verschillende soorten kunststoffen, harsen, acryl en gerecycled afval, en bestaan al tientallen jaren, terwijl de industrie zocht naar manieren om al dat plastic dat we elk jaar produceren opnieuw te gebruiken – het materiaal dat onze stortplaatsen overvol maakt.

Deze vroege pogingen om een natuurlijk ogend en duurzaam composietmateriaal te ontwikkelen, leverden minder dan indrukwekkende resultaten op. Het eindproduct leek niet op echt hout. Het voelde niet als echt hout. Het kon glad worden als het nat was, wat tot uitglijden en vallen kon leiden. De productkwaliteit liet te wensen over, en de consument was niet onder de indruk.

hout

Dat veranderde in 2010 toen NewTechWood UltraShield® introduceerde om het meest natuurlijke, duurzame en opvallende houtcomposiet te creëren dat weinig onderhoud vergt en visueel aantrekkelijk is. NewTechWood, met UltraShield, lijkt op echt hout en is ontworpen om de problemen aan te pakken wanneer echt hout en echt weer samenkomen rondom je huis of commerciële locatie.

Wat IS UltraShield van NewTechWood?

Het is de vooruitgang die eigenlijk engineered wood composite beter maakt dan organisch hout – ontworpen voor uitmuntendheid.

Onze onderzoekers hebben talloze uren veldtests uitgevoerd om een houtcomposiet te creëren dat er geweldig uitziet, aanvoelt als het echte werk en talloze voordelen biedt ten opzichte van geïmpregneerd hout (PT) dat vaak wordt gebruikt in dekconstructie.

UltraShield is ongeëvenaard in kracht, schoonheid, taaiheid, stabiliteit en langdurige aantrekkelijkheid. Sterker nog, NewTechWood met UltraShield composiet terrasplanken heeft 25 jaar garantie, met een overdraagbare garantie van vijf jaar naar een nieuwe eigenaar – een geweldig verkoopargument als je van plan bent te verkopen.

terras met hangmat

Ons terras, gevelbekleding, composiet vloertegels en accessoires zijn bestand tegen krassen, vlekken en vervaging, zelfs bij intensief gebruik door het gezin. Het zal bestand zijn tegen gechloreerd zwembadwater zonder vlekken en het gaat jaren mee in bouwwerken bij zout water, wat altijd moeilijk is voor natuurlijk hout.

UltraShield levert de uitstraling en het blotevoetengevoel van echt hout. Geen gladde oppervlakken die een glibberig gevaar voor vallen creëren. NewTechWood infuseert UltraShield composiet met houtvezels om de uitstraling en het gevoel van echt hout te creëren. Kom dichterbij voor een nadere blik op de textuur en visuele aantrekkingskracht die alleen UltraShield van NewTechWood biedt.

twee meisjes op dek

Waarom UltraShield gewoon beter is.

Het is beter omdat het een afgesloten hout-kunststofproduct is dat is omwikkeld met een geavanceerde, premium beschermlaag rondom alle vier de zijden van de kern.

Deze beschermende laag en kern worden samen vervaardigd onder hoge temperaturen om te hechten, zodat UltraShield-producten geen lijm of giftige chemicaliën nodig hebben die uiteindelijk in je leefomgeving terechtkomen. Elk UltraShield-product is ontworpen voor langdurige uitmuntendheid en een natuurlijke leefervaring voor jou, je familie en vrienden.

afgesloten 360

Het afsluiten van 360 graden biedt volledige bescherming, zelfs in de gegroefde voorraad. Geen schimmel, geen meeldauw, geen allergenen. Gewoon eenvoudig onderhoud dat tientallen jaren meegaat.

Nog een reden om voor NewTechWood te kiezen? De kern is gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede kunststoffen en houtvezels die anders onze al overvolle stortplaatsen zouden vullen. Het gebruik van gerecyclede materialen verkleint je ecologische voetafdruk aanzienlijk, terwijl het de mooie uitstraling en het natuurlijke gevoel van houtkleurig composiet levert.

UltraShield is ontworpen om lang mee te gaan – en dat wordt ondersteund door een overdraagbare beperkte garantie van 25 jaar.

 

Het heet UltraShield om goede redenen:

  • Vlekken zijn geen probleem. Ga ervoor. Mors rode wijn, ketchup, zwembadwater, kookolie, spetters van vlees van de grill. UltraShield vlekt niet. Veeg het gewoon schoon – alsof het er nooit is geweest.
  • UltraShield splijt, barst of draait niet – zelfs niet als je in een regenwoud woont! Geïmpregneerd hout is meestal zacht grenen doordrenkt met chemicaliën om het hout te beschermen tegen de elementen. Geïmpregneerd hout heeft echter veel onderhoud nodig – jaarlijks onderhoud – om die aantrekkelijke uitstraling te behouden.
  • Zelfs dan is geïmpregneerd hout in de loop van de tijd vatbaar voor rot, schimmel, splijten, barsten en kantelen, wat dure reparaties vereist.
  • UltraShield is ontworpen om splijten en barsten te voorkomen, terwijl het de noodzaak van urenlang onderhoud elimineert terwijl je kunt ontspannen op je oogverblindende NewTechWood dek.
  • NewTechWood houdt langer stand tegen fel zonlicht. Het is bestand tegen vervaging en ontwikkelt geleidelijk een zachte, stijlvolle patina, net als echt hout.
  • Gedurende tientallen jaren kun je de verfkwast en afdichtroller opbergen. UltraShield is ontworpen om beter te presteren dan andere composieten en natuurlijk hout, en weerstaat alles wat de natuur en het gezin op je af gooien.

Voordat je dat extra buitenleven installeert, praat met een aannemer over het gebruik van NewTechWood met UltraShield.

Je zult blij zijn dat je de UltraShield-keuze hebt gemaakt, op de dag dat je dek wordt geïnstalleerd, en na 25 jaar van zorgeloos buitenleven. Gegarandeerd!

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.