Close
Country

Consumentengids voor composiet

wood steps

Houtcomposieten zijn vaak een ideale keuze voor buitenprojecten, of het nu in de achtertuin is, op kantoor, in de winkel, het restaurant of andere commerciële ruimtes. Houtcomposieten, net als elk ander bouwmateriaal, zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. De goedkoopste optie kiezen is niet altijd de slimste koopbeslissing als het gaat om investeren in exterieurverbeteringen.

1. Koop niet het goedkoopste product. De minst dure optie levert waarschijnlijk de minste voordelen op, zoals geïnfuseerde schimmelbestendigheid of het gebruik van gerecycled, hoogwaardig plastic.

Net als bij alles, krijg je waar je voor betaalt bij het kiezen van composiet hout, en in de meeste gevallen wil je hoge kwaliteit. Waarom? Omdat wat de klus ook is, je het één keer wilt doen en vergeten.

houtopties

2. Zoek naar milieuvriendelijk houtcomposiet. Sommige composieten zijn gemaakt van nieuw vervaardigd plastic dat alleen maar meer afval oplevert. Zoek naar een houtcomposiet dat gerecycled plastic met hoge dichtheid gebruikt om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Alle producten van NewTechWood zijn ontwikkeld met kwalitatief gerecycled plastic en houtvezels.

deck leggen

3. Bespaar veel geld met eenvoudige installatie. De twee grootste kosten waarmee je te maken krijgt, zijn de kosten van materialen en de kosten van installatie – arbeid.

Als het plan is om het zelf te doen, wil je een eenvoudig systeem dat je in staat stelt snel een dek, hek, loopbrug of ander architectonisch kenmerk te bouwen, en zonder de noodzaak van speciale gereedschappen. Eenvoudige installatie voor de doe-het-zelf huiseigenaar.

Als je een aannemer gebruikt om je project te installeren, kan die bouwprofessional je klus sneller voltooien, waardoor je geld bespaart op bouwkosten. Als je besluit een aannemer te gebruiken, zoek er dan een die (1) een breed scala aan opties kan bieden en (2) het project snel kan voltooien om geld te besparen.

4. Zoek naar aanpasbaar composiethout. Zoek naar composiet dat kan worden gesneden, geboord – zelfs gerouteerd om een professionele uitstraling te bieden. Sommige goedkopere composieten beperken je ontwerpmogelijkheden.

Kies een houtcomposiet dat kan worden gevormd en gemodelleerd naar jouw verbeelding om de perfecte, professionele uitstraling te creëren.

5. Zoek naar een menu met opties. Verschillende tinten hout zoals teak, eiken en ipe kunnen worden gecombineerd om een verbluffende look te creëren die helemaal van jou is. NewTechWood biedt een lange lijst om uit te kiezen om aan jouw unieke smaak en stijl te voldoen.

Wat dacht je van een dek op meerdere niveaus? Welke trapopties biedt de fabrikant aan? Kun je holle en massieve composiet kopen voor verschillende doeleinden?

houten treden

Wat betreft leuningen? Vloertegels? Huisbekleding? Zwembaddek? Jouw project is veel eenvoudiger wanneer je al je materialen bij één leverancier kunt kopen met een lange lijst met ontwerpmogelijkheden.

6. Zorg ervoor dat jouw keuze voor houtcomposiet wordt geleverd met een zeer lange garantie. Sommige composieten van lagere kwaliteit hebben beperkte garanties op korte termijn tegen krassen, deuken of andere vormen van achteruitgang. Serieus, als je een dek toevoegt, wil je dat dan over 10 jaar opnieuw doen? Natuurlijk niet.

NewTechWood composiet wordt geleverd met een garantie van 25 jaar, overdraagbaar aan een nieuwe eigenaar binnen de eerste vijf jaar na installatie. Dat is een mooi verkoopargument wanneer je je huis te koop zet.

Een composiet met een garantie van 10 jaar zal waarschijnlijk niet zo lang standhouden als een composiet met een garantie van 25 jaar, en wil je echt een drukgeïmpregneerd houten dek in de toekomst vervangen?

Waarom zou je?

buitensport

7. Geef je huis een nieuwe uitstraling met composiethout. Aluminium bekleding deukt en krast, en zelfs de beste vinylbekleding ziet er nep uit – zelfs vanaf de weg.

Composiethout is de ideale oplossing voor huisbekleding. Het ziet eruit als echt hout, het weerstaat de zwaarste weersomstandigheden, en met het clipsysteem van NewTechWood is installatie eenvoudig en slim, met elke plank gescheiden om luchtstroom door de ruimte mogelijk te maken zodat je huis kan ademen terwijl het warm blijft in de winter en koel in de zomer.

8. Vergelijk de textuur van het door jou gekozen composiet. Goedkopere composieten voelen aan als plastic. Het houdt ook warmte vast, waardoor een warme dag op het dek veel minder aangenaam is.

NewTechWood voegt gerecyclede houtvezels toe aan zijn composiet om niet alleen de uitstraling van echt hout te creëren, maar ook het gevoel van echt hout. Loop op blote voeten op NewTechWood planken en je zult denken dat je op echt hout loopt.

schoonmaakspullen

9. Kies onderhoudsarm composiet. De beste kwaliteiten composiet vereisen de minste hoeveelheid onderhoud. Zoek naar composiet dat schimmel- en meeldauwinhibitoren infuseert, dat bestand is tegen krassen of verkleuring, en dat kan worden schoongemaakt met een slang en een bezem.

De keuze is eenvoudig. Je kunt aan je dek werken, of je kunt ontspannen op je dek. Wat klinkt beter?

10. Vind een lokale NewTechWood dealer. Laat ons ervaren team van bouwprofessionals je helpen bij het ontwerpen van het juiste dek, het juiste hek, de juiste bekleding voor de klus.

Word een slimme consument van houtcomposieten. Het enige wat je hoeft te onthouden is NewTechWood.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.