Close
Country

6 creatieve toepassingen van NewTechWood composietvloeren

planter boxes

Zwembaden en bubbelbaden? 6 Verschillende Toepassingen van NewTechWood Composiet Terrasplanken

 

Datum: 2018-02-03 
Voor lange tijd zijn vloeren en terrassen gebouwd met hardhout.

Maar houten vloeren en terrassen zijn vatbaar voor schimmel en rot, en daarom niet duurzaam. Authentieke hardhouten planken zijn ook behoorlijk duur om te kopen en te installeren.

Tegenwoordig kiezen mensen voor een betaalbaarder, duurzamer en onderhoudsarm alternatief – composiet terrasplanken. Hoewel composiet het populairst is in vloertoepassingen, kan de technologie ook worden toegepast op andere gebruiksdoeleinden thuis.

hottub op terras

6 Manieren om Composiet Terrasplanken in Huis te Gebruiken

 

1. Zwembadterrassen

6 creatieve toepassingen van NewTechWood composietvloeren

Als je een zwembad in je achtertuin hebt, is composiet terrasplanken een uitstekende keuze voor het zwembadgebied omdat het niet kromtrekt of splintert en antislip is.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en blootstelling aan de zon, zullen de meeste materialen na verloop van tijd vervagen, maar niet met composiet, vooral niet met hoogwaardig composiet zoals NewTechWood. NewTechWood laat je zwembadgebied er aantrekkelijk en nieuw uitzien in de loop der jaren.

Bovendien vereist composiet terrasplanken niet veel onderhoud. Dit bespaart je veel geld en tijd op de lange termijn.

 

2. Bubbelbadterrassen

hottub op terras

Als je die rustieke uitstraling rond je bubbelbadgebied wilt hebben, is composiet terrasplanken een geweldige keuze. In tegenstelling tot hout ziet composiet terrasplanken er niet alleen goed uit, maar laat het ook geen water door. Dit betekent dat het niet zal rotten of schimmel zal herbergen.

Maar niet alle composiet terrasplanken geven je de gewenste resultaten. Sommige zullen na verloop van tijd vervagen. Met gecapitonneerd composiet terrasplanken ben je echter verzekerd van een duurzaam en prachtig terras in de loop der jaren.

 

3. Mooie Padwegen

pad

Verbind je buitenruimtes of houd vieze voeten uit je mooie tuin met duurzame composiet terraspaden. Je kunt er een bouwen met de overgebleven composiet planken van je terras of terras.

 

4. Mooie Bloembakken

bloembakken

Met slechts een paar composiet terrasplanken kun je bloembakken bouwen voor je tuin. In tegenstelling tot hout is composiet gifvrij en rot het niet als het nat wordt. Dit maakt het een goede keuze voor je bloemen, eetbare planten en zelfs seizoensdecoratie.

Als je geen tijd hebt om er een te bouwen, of je bent niet het doe-het-zelf type, kun je kant-en-klare en mooie composiet bloembakken van NewTechWood krijgen.

 

5. Vogelhuizen en Voeders

vogelhuizen en voeders

Als je van vogels kijken houdt, is het bouwen van vogelhuizen en voeders van je extra composiet terrasplanken een geweldige manier om deze prachtige wezens naar je huis te brengen.

Je kunt ook kant-en-klare vogelhuizen en voeders krijgen van NewTechWood.

 

6. Bekleding en Gevelbekleding

bekleding en gevelbekleding

Een vaak over het hoofd gezien gebruik van composiet terrassen is de bekleding en gevelbekleding van een huis. Bekleding en gevelbekleding zijn noodzakelijk voor huizen met problemen met waterinfiltratie. Ze worden ook gebruikt om het algemene uiterlijk van een huis te verbeteren.

Hoewel er andere bekledings- en gevelbekledingsmaterialen zijn zoals kiezeltegels en stenen, zijn composiet planken effectiever en betaalbaarder.

Bekleding en gevelbekleding composiet planken van NewTechWood zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te installeren, je kunt het zelfs zelf doen.

 

Voor een Verbeterde Buitenhuisruimte, Praat met NewTechWood

Het is ongetwijfeld dat composiet de toekomst is van onze huisbouw. Er is geen bouwmateriaal dat kan tippen aan het gemak van composiet.

Zorg er echter voor dat je het beste composietmerk kiest voor effectieve resultaten. Bij NewTechWood onderscheidt onze gepatenteerde UltraShield-technologie ons ver van de rest. Voor geavanceerde composiet terrasplanken, paden, gevelbekleding, vogelhuizen en nog veel meer composietproducten, kun je altijd op ons rekenen.

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.