Close
Country

Hoeveel kost een terras?

rooftop space

De Kosten van een Terras Schatten

Als u een huiseigenaar bent met een kale achtertuin, heeft u waarschijnlijk de steek van dekschuld gevoeld.

dakterras Breid uw dakterras uit voor familiereünies

Je hebt het huis van je buurman bezocht en haar geweldige terras gezien. Misschien grilt iemand BBQ, terwijl de rest van de groep ontspant op comfortabel terrasmeubilair. Iedereen is blij en heeft een goede tijd, en je herinnert je lege achtertuin en denkt: “Dat wil ik ook.”

Maar hoeveel kost een composiet terras echt? Wat zijn enkele dingen die je moet weten voordat je er een installeert? Hier zijn enkele basisontwerpen om te bekijken voordat je diep in de planningsfase komt.

 

plantenbak Plantenbak past goed bij composiet terras.

 

Hoeveel Kost een Terras?

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de kosten van een typisch terras en ze moeten worden overwogen om een schatting te krijgen. Ze omvatten zaken als dekkingsmaterialen, de grootte van het terras, arbeid en de hoeveelheid extra’s.

Een standaard terras kan overal tussen de $2.000 (voor 200 vierkante voet of minder) en $15.000 (voor 500 vierkante voet) kosten. Ondertussen kan de bouw van een aangepast of verhoogd terras u een enorme $36.000 of meer kosten. De gemiddelde huiseigenaar in de VS geeft $4.000-$10.000 uit voor een nieuw terras.

zonnig terras Composiet terras is toepasbaar op klein balkon of uitbreiding naar openbaar plein.

 


Terrasgrootte

De grootte en vorm van je composiet terras is misschien wel de belangrijkste factor om rekening mee te houden. Het vierkante meters zal rechtstreeks van invloed zijn op de hoeveelheid arbeid en materialen die nodig zijn.

In de meeste gevallen wordt de kostprijs van terrassen geschat aan de hand van de vierkante meters, maar het is altijd het beste om andere factoren in overweging te nemen die een rol spelen.

terrasgrootte Composiet terras en gevelbekleding worden beoordeeld als het beste voor buitentoepassing.

 

 

Dekmateriaal

De keuze van de vloer is nog een belangrijke factor bij het schatten van de kosten van een nieuw terras. Er zijn verschillende soorten om uit te kiezen, maar houd in gedachten dat sommige materialen duurzamer zijn en minder onderhoud vereisen, en dit zal de kosten op de lange termijn helpen compenseren.

Hier is een overzicht van de kosten van verschillende dekmateriaal:

        PVC: Dit is een volledig plastic dekmateriaal dat behoorlijk duurzaam is. De prijs ligt tussen $35 en $45 per vierkante voet. Het vervaagt echter na verloop van tijd en heeft mogelijk regelmatig onderhoud nodig.

        Natuurlijk hardhout: De gemiddelde kosten van een hardhouten terras zijn ongeveer $35 per vierkante voet. Er zijn verschillende soorten hardhout om uit te kiezen, waaronder Bamboo, Cedar, African Tigerwood, Brazilian Ipe en Californian. Hardhout is echter gevoelig voor rot, water en termieten, en vereist zeer veel onderhoud. Het is op de lange termijn een zeer dure keuze.

        Drukbehandeld hout: Als u op zoek bent naar een eenvoudig budgetterras, dan is dit de weg te gaan. Het kost slechts ongeveer $20 per vierkante voet. In tegenstelling tot hardhout is het bestand tegen rot en insecten, maar het zal toch vervagen en barsten na verloop van tijd. Het bevat ook schadelijke chemicaliën, dus het is een gezondheidsrisico voor uw kinderen en huisdieren.

        Houtcomposiet: Dit is waarschijnlijk de beste keuze die je kunt maken voor je buitenruimte. Het is duurzaam, bestand tegen rot en termieten, lijkt op natuurlijk hardhout, vlekt of vervaagt niet en is milieuvriendelijk (gemaakt van gerecyclede houtvezels en plastic). De gemiddelde prijs van een composiet terras is $35- $50 per vierkante voet.

Arbeidskosten

Dit omvat over het algemeen de hoeveelheid werk die nodig is om het land voor te bereiden en de installatiekosten. De arbeid kan bijna tweederde van het hele dekproject kosten. Zelfs als je een ervaren doe-het-zelver bent, heb je nog steeds wat hulp nodig van composiet terrasbouwers.

Met de NewTechWood Deck-A-Floor Pro kunt u uw arbeidskosten enorm verminderen tot nul. Dit systeem heeft het installatieproces een fluitje van een cent gemaakt, iedereen kan het doen. Wanneer u het product koopt, krijgt u een eenvoudige handleiding en alle dekonderdelen die nodig zijn voor een doe-het-zelf-installatie.

terras en gebouwen Systematische composiet dek, gevelbekleding, leuning maken installatie eenvoudig voor doe-het-zelvers.

 

Deck Toevoegingen

Alles wat je aan je dek toevoegt, heeft direct invloed op de uiteindelijke kosten. Bijvoorbeeld, dingen zoals dekplanters, accentverlichting poorten, pergola’s, banken, bloembakken en andere ingebouwde items zullen u kosten zowel in arbeid als gebruikte materialen.

 

Extra Kostenoverwegingen bij het Bouwen van een Dek

Naast de bovengenoemde factoren zijn er andere juridische kosten om rekening mee te houden, waaronder een verhoging van de verzekering van de huiseigenaar en onroerendezaakbelasting.

Daarnaast zal een inspecteur het composiet dek herhaaldelijk beoordelen om ervoor te zorgen dat het volgens de code is gebouwd. Als het niet voldoet aan de bouwnormen van de staat, kan het worden afgebroken. Dus, voordat je begint met bouwen, zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de bouwvoorschriften in jouw gebied.

Laten we verschillende grote merken op de markt vergelijken

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.