Close
Country

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?


Om de esthetiek en functionaliteit van uw tuin te verbeteren, overweeg het installeren van een gloednieuw terras of patio buiten uw huis. Composiet houten terrasplanken zijn een duurzaam, onderhoudsarm alternatief voor massief hardhout. Aan de andere kant zijn terrastegels verkrijgbaar in verschillende materialen die uw exterieurontwerp kunnen aanvullen. Bij het nadenken over hoe u uw buiteneigendom wilt inrichten, moet u waarschijnlijk de voor- en nadelen afwegen en uzelf afvragen: “Is een terras of patio geschikt voor mij?”

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

WAT IS COMPOSIET DEKKING?

Composiet terrasplanken hebben geëngineerde panelen die eenvoudig kunnen worden aangesloten om een platform te creëren voor uw buitenleefruimte. Dit synthetische materiaal bevat hout van papier, zaagsel en grondafval, evenals gerecycled plastic uit boodschappentassen, waterflessen en kannen. Samen produceren deze vezels een esthetisch aantrekkelijk, onderhoudsarm, milieuvriendelijk dek, inclusief de balustrade, leuning en trappen.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

Terrassen zijn verhoogde platforms, vaak bevestigd aan het huis, die een plek bieden voor buitenentertainment. U kunt een van de volgende opties installeren voor uw leefruimte:

  • Verhoogd terras: Met deze configuratie verhoogt de installateur het platform enkele voeten boven de grond, meestal uitbreidend vanuit de eetkamer of woonkamer van het hoofdniveau van het huis. Deze opstelling kan glooiende percelen en ongelijk terrein accommoderen, waardoor het een perfecte entertainmentruimte is voor heuvelachtige gebieden of verhoogde eigendommen. Een verhoogd terras heeft ook trappen die u kunt integreren in uw exterieurontwerp.
  • Terras op grondniveau: Als alternatief voor een verhoogd terras is een platform op grondniveau bijna gelijk met de grond en vereist geen gebruik van trappen. Ondanks zijn naam zit het terras een paar centimeter boven de grond met draagbalken die het ondersteunen over een licht verhoogde onderstructuur. Deze onderstructuur geeft het stabiliteit, zodat u het platform niet aan het huis hoeft te bevestigen.

Composietpanelen zijn een alternatief voor massief hout en geïmpregneerd hout. Fabrikanten voegen tijdens de productie pigmenten toe aan het mengsel om een breed scala aan natuurlijke tinten te creëren waaruit u kunt kiezen. Deze kleuren kunnen uw exterieurontwerp esthetisch aanvullen, of uw huis nu traditioneel of modern is. Ultraviolette (UV) inhibitoren in composiethout voorkomen of vertragen het vervagingsproces door de zon, waardoor hun natuurlijke houtuitstraling behouden blijft onder alle weersomstandigheden.

Composiet terraspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende beschermende laagopties die hun duurzaamheid verbeteren, waaronder:

  • Niet-afgedekt: Het oorspronkelijke composiet terrasmateriaal had geen buitenste beschermende laag, waardoor de kern blootgesteld was. Als gevolg hiervan konden vocht en UV-stralen het plank doordringen en de integriteit ervan aantasten. Na overmatige blootstelling kan het krassen, verkruimelen of vervagen door de elementen, wat een vervanging vereist.
  • Afgedekte laag met houtpoeder: Deze composietoptie heeft een kap met een buitenste laag houtpoeder, waardoor het materiaal kwetsbaar is voor harde weersomstandigheden. Kunstmatige panelen die houtpoeder gebruiken in hun afgedekte laag lijden dezelfde schade als ze geen kap hebben.
  • Half afgedekt: Een andere mogelijkheid is om composiet terrasplanken te produceren met bescherming alleen op de bovenste helft. Deze plank heeft een hogere weerstand tegen UV-schade, vlekken en krassen dan niet-afgedekte materialen, maar het gebrek aan afdekking onder laat de onderste helft vatbaar voor vocht. Als water van onderaf komt, draaien en kromtrekken de planken, barsten zelfs de bovenste lagen en scheuren zelfs de kern uit elkaar.
  • Volledig afgedekt met gefreesde groef: Met deze configuratie snijdt de fabrikant de groeven nadat hij een kap op de planken heeft aangebracht. Hierdoor kan water en ander weer de kern binnendringen via de openingen in de bescherming, waardoor de panelen kromtrekken of buigen.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

  • Volledig afgedekt 360 graden: Onze UltraShield® composiet terrasplank> omvat een allesomvattende kap aan de bovenkant, onderkant en groeven die de kern beschermt tegen UV, vocht en ongedierte. Als het hoogwaardige terrasmateriaal gaat het vele decennia mee op uw buiteneigendom, met de meest uitstekende bescherming tegen de elementen.

NewTechWood biedt een 360-graden kap op al onze terrasmaterialen, waardoor hun levensduur wordt verlengd en ze worden beschermd tegen het weer. We voegen de volgende componenten toe aan onze composiet houten planken:

  • Samengestelde kern: Het midden van onze composiet terrasplanken bevat dichte, gerecyclede hardhout- en naaldhoutvezels om hun sterkte en kwaliteit te verbeteren.
  • Gecoëxtrudeerde kap: Samen met de kern plaatsen we een allesomvattende beschermende laag erbovenop om elk zijde van de plank te beschermen tegen schade. We plaatsen de plank en de kap onder een hete mal tijdens het productieproces, zodat we voldoende bescherming kunnen bieden zonder gebruik te maken van schadelijke lijmen of chemicaliën. Als gevolg hiervan zijn onze planken milieuvriendelijk en veilig te gebruiken in uw buitenruimte.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

PAVER PATIO’S VS. COMPOSIET DEKKEN

Naast een composiet terras is een terras met klinkers ook een populaire keuze voor uw buitenruimte. De belangrijkste verschillen tussen terrassen en patio’s zijn hun configuratie, locatie en bouwmaterialen. Hoewel beide opties een betere waarde bieden voor uw buitenruimte, is het handig om verschillende factoren te overwegen, zoals het vergelijken van composiet hout met beton of baksteen en het hebben van een verhoogd of op de begane grond gelegen platform.

Door de kenmerken van elk type oppervlak te kennen, kunt u beter begrijpen welke uw woningwaarde zou verbeteren. Naast prijs, locatie en terrein komt uw keuze ook neer op persoonlijke voorkeur. Overweeg de fundamentele verschillen tussen composiet terrassen en terrastegels om te zien hoe elke optie mogelijk uw huis ten goede kan komen:

  • Materiaal: Composiet terrasplanken bevatten gerecycled hout en plastic vezels om een esthetisch aantrekkelijke, onderhoudsarme plank te produceren. Ze kunnen elk ontwerpstijl aanvullen vanwege hun unieke uiterlijk. Terrastegels hebben meestal blokken gemaakt van beton of baksteen.
  • Plaatsing: Een terras is een buitenentertainmentruimte die tegen de grond aanligt om u een privéplek te geven om van de achtertuin te genieten. Bij het installeren van uw terras of dek, ontdek of de tuin vlak is. Terrassen hebben een vlak oppervlak nodig om hun levensduur te verlengen, dus u moet de grond stutten om deze vlak te maken. Aan de andere kant kunt u composiet terrassen bouwen op een ondersteuningssysteem dat ze licht verhoogt, zodat ze geen gelijk terrein nodig hebben.
  • Omgeving: Onderzoek uw eigendom en overweeg welke esthetische elementen u wilt benadrukken. Met een terras worden omliggende struiken en bloemen de aandachtspunten van het gebied. Verhoogde dekken bieden een adembenemend uitzicht op uw tuin en verder.
  • Belangrijkste kenmerken: Terwijl u uw buitenruimte ontwerpt, denk na over wat er ontbreekt. Met een terras kunt u een vuurplaats, vogelbad of fontein toevoegen. U kunt zelfs een grill installeren om bij geschikt weer een buitenkeuken te creëren. Omdat een dek hoog boven de grond is, heeft het een grens rond de omtrek nodig, zoals een leuning of hek. U kunt ook de trappen versieren en een ingebouwde bank op uw composieten houten platform plaatsen.

VOORDELEN VAN COMPOSIET DEKKING

Synthetische houten dekmateriaal zal de esthetische aantrekkingskracht van uw tuin verbeteren. Ongeacht het klimaat van uw huis kan een composiet dek extreme temperaturen aan en gaat het met het juiste onderhoud gedurende meerdere decennia mee. Overweeg enkele voordelen van het installeren van composiet dekken om te bepalen of het de juiste optie is voor uw buitenruimte.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

1. Het levert een hogere doorverkoopwaarde op

Het toevoegen van composiet houten dekken aan uw eigendom resulteert in een gemiddelde rendement op investering (ROI) van 66,8%. U bespaart geld op uw composieten houten dek op de volgende manieren:

  • Installatie: Aangezien composieten houten dekmateriaal eenvoudig zelf te installeren is, is het niet nodig om een aannemer in te huren om u te helpen. Zelf doen elimineert de installatiekosten die u aan een professional zou moeten betalen. Voor extra ondersteuning bij het leggen van uw nieuwe dek bieden wij een installatiegids voor composiet dek om u door het proces te begeleiden.
  • Onderhoud: Massief hardhout en andere materialen vereisen jaarlijks kleuren en afdichten om hun uiterlijk en duurzaamheid te behouden. Voor het onderhoud van composieten houten dekken hoeft u het alleen maar schoon te maken met warm water, zeep en een zachte borstel. Het helpt ook om puin te verwijderen en morsingen onmiddellijk op te ruimen.
  • Vervanging: Composiete houten dekmateriaal kan meerdere decennia meegaan, maar als een paneel eerder dan dat zijn kwaliteit verliest, kunt u het vervangen in plaats van een gloednieuw dek te installeren. De eenvoud van het vervangen van één paneel kan u geld besparen om uw gebroken componenten te vervangen.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

2. Het kan uw eigendom ondersteunen

Een composiet houten dek kan efficiënter zijn op uw eigendom dan een terras. Hier zijn enkele manieren waarop een dek de functionaliteit en visuele aantrekkingskracht van uw achtertuin kan verbeteren:

  • Het biedt een vlakke ondergrond: Zelfs als uw tuin niet vlak is, kunt u een dek installeren om een veilige plek te bieden om buiten te verzamelen. Verhoogde dekken kunnen helpen om te gaan met een glooiende of oneffen ondergrond.
  • Het geeft je een geweldig uitzicht: Als je je dek hoog boven de grond bouwt, krijg je een betere kans om de natuurlijke schoonheid rond je eigendom te zien. Deze renovatie verhoogt de waarde van uw huis omdat potentiële huiseigenaren genieten van de mogelijkheid om het adembenemende landschap te bekijken.
  • Het biedt handige toegang tot buiten: De planken zijn langer dan hout, dus ze kunnen meer ruimte in beslag nemen om aan uw behoeften te voldoen. Met langere planken hoeft u niet zoveel eindverbindingen te installeren. Omdat een dek aan uw huis vastzit, biedt het gemakkelijke toegang vanuit één kamer naar buiten.
  • Het is geschikt voor elk klimaat: Composiet houten dekken van NewTechWood kunnen alle weersomstandigheden op elke locatie weerstaan. Als u in een gebied woont met hoge temperaturen, zullen de panelen niet kromtrekken of buigen, en ze behouden doorgaans minder warmte dan natuurlijk hout. Dit materiaal is ook efficiënt in koude klimaten omdat het niet uitzet of krimpt. U kunt eenvoudig de sneeuw en ijs van uw dek verwijderen met een plastic schep en ijs smelten.

3. Het is veelzijdig in ontwerp

Samengestelde houten terrasplanken zijn verkrijgbaar in vele kleuren om bij uw ontwerpstijl te passen. Bij NewTechWood kunnen we uw materialen in elke aangepaste kleur maken die u ons stuurt, inclusief onze natuurlijke houttinten. Overweeg om de buitenbekleding van uw huis of de kleuren van de landschapsarchitectuur op uw terrein te matchen.

Hier zijn de kleuropties die we bieden:

  • Teak: Deze kleurafwerking weerspiegelt de duurzame en elegante teakhoutsoort om een hoogwaardig buitenterras van composiethout te creëren dat eruitziet als natuurlijk hout.
  • Walnoot: Met een rijke, donkere houtafwerking biedt onze walnootkleur een aantrekkelijke visuele aantrekkingskracht voor uw achtertuindek.
  • Lichtgrijs: Deze eigentijdse, robuuste afwerking van samengesteld hout kan de esthetiek van uw moderne huis verbeteren.
  • Antiek: Overweeg antieke samengestelde terrasplanken voor een rustieke uitstraling op een vintage dek.
  • Eik: Deze klassieke houtsoort symboliseert kracht en levensduur, en past natuurlijk bij uw duurzame composiethouten terras.
  • Ipe: Deze houtsoort is een van de meest begeerde terrasmaterialen en biedt u een hoogwaardig composiet platform.
  • Houtskool: Voor een uniek composiethouten dek kunt u overwegen om rokerige, donkere houtskoolpanelen te gebruiken die passen bij het moderne ontwerp van uw huis.

Teak, walnoot, lichtgrijs en antieke composiethouten dekpanelen zijn verkrijgbaar met dunne groeven om een gestroomlijnde uitstraling te bieden. U kunt ook uw buitenruimte ontwerpen met verschillende accessoires, zoals banken, leuningen en plantenbakken.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

4. Het is beter voor het milieu

Bij NewTechWood bevorderen we een “groene” buitenruimte met onze producten die natuurlijk hout en gerecyclede plastic vezels bevatten. Wanneer u investeert in onze composiethouten terrasplanken, weet u dat u investeert in een bedrijf dat gelooft in het ontwikkelen van een gezondere, veiligere wereld. Als basis hebben we deze principes die ons verantwoordelijk houden voor het handhaven van onze milieuvriendelijke praktijken:

  • We streven ernaar onze ecologische voetafdruk tijdens het productieproces te verminderen door afval te beperken, energie te besparen en onze milieuvriendelijke strategieën te optimaliseren.
  • Jaarlijks worden we onderworpen aan audits door externe partijen om onze naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsvoorschriften te handhaven.
  • Onze producten bestaan voor 95% uit gerecyclede materialen, waaronder teruggewonnen houtvezels en plastic flessen.

Door te investeren in groene composiethouten terrasplanken bevordert u de creatie van een gezondere omgeving, samenleving en economie.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

5. Het is duurzaam tegen de elementen

Composiethout is voorbehandeld om de elementen van uw lokale klimaat te weerstaan, zodat u het niet elk jaar hoeft te behandelen zoals bij natuurlijk hout. Het NewTechWood UltraShield® terraspaneel heeft een beschermende kap rond de hele plank, die alle vier de zijden van de kern beschermt tegen ruwe weersomstandigheden. De gecoëxtrudeerde kap en het synthetische midden kunnen het volgende weerstaan:

  • Vlekken: Composiethouten terrasplanken zijn bestand tegen vlekken van voedsel en drank, zodat u gerust kunt zijn tijdens uw buitenzomerfeesten. Hoewel u morsingen zo snel mogelijk moet wegvegen, hebben deze planken een betere kans om wijn en koffie te weerstaan dan andere materialen.
  • Splijten: Onze composiethouten terrasplanken gaan langer mee dan ongekapte panelen vanwege het beschermende schild dat ze beschermt tegen vocht en UV-schade. Hierdoor zal het oppervlak van ons product niet splijten na overmatige blootstelling aan de elementen.
  • Schimmel: Natuurlijk hout kan schimmel en meeldauw ontwikkelen bij contact met overtollig vocht. De beschermende laag over onze planken voorkomt dat schimmelgroei het materiaal aantast. Hoewel schimmel kan ontstaan bij staand water, kunt u het eenvoudig reinigen met een bezem en een slang omdat de schimmel groeit op het water, niet op de plank.
  • Kleurvervaging: De componenten van de kap behouden de kleur van onze composiethouten terrasplanken. Bij installatie kan de kleur in het begin vervagen onder invloed van direct zonlicht, maar daarna stopt het vervagen. Hierdoor is het uiterlijk veel beter bestand tegen verkleuring dan andere materialen, zodat u uw planken nooit meer hoeft te schilderen of oliën.

Deze duurzaamheid maakt composiet terrasplanken eenvoudig te onderhouden, zodat ze lang meegaan in uw buitenruimte. Omdat u het minder vaak hoeft te vervangen, bespaart u geld op installatiekosten in de toekomst.

NADELEN VAN COMPOSIET TERRASPLANKEN

Naast de voordelen helpt het ook om de nadelen van een composiet houten dek te overwegen om een geïnformeerde beslissing te nemen. Deze nadelen zijn afhankelijk van de kwaliteit van de installatie en lokale voorschriften voor het plaatsen van een dek op uw eigendom.

1. Het vereist meer onderhoud dan een terras

Composiethouten terrasplanken zijn vooraf behandeld met een gecoëxtrudeerde kap om hun weerstand tegen weerelementen te verbeteren. Omdat het al is voorbehandeld, hoeft u het niet elk jaar te behandelen zoals bij een natuurlijk houten dek. Houd er echter rekening mee dat u ze nog steeds moet onderhouden om de levensduur van uw dek te verlengen.

Stilstaand water kan schimmel rond de planken veroorzaken, dus u moet elk vocht na een zware regenbui verwijderen. U kunt uw composiethouten dek regelmatig onderhouden door het met een hogedrukreiniger te reinigen en vlekken met warm zeepsop te schrobben. Het helpt ook om vuil, bladeren en ander vuil minstens één keer per week met een bezem te verwijderen.

2. Het kan een kortere levensduur hebben dan een terras

Synthetisch hout kan veel langer meegaan dan natuurlijk hout vanwege de weerstand tegen rotten en kromtrekken. Als u uw composiet dek echter niet onderhoudt door stilstaand water te verwijderen en het vuil van de panelen te reinigen, kan het mogelijk niet zo lang meegaan als een betonnen of bakstenen terras.

Een betonnen terras kan tientallen jaren meegaan, maar een composiethouten dek heeft het potentieel om net zo lang mee te gaan. Het is essentieel om voor uw dek te zorgen volgens het gebruik en de lokale weersomstandigheden van uw huis om de kwaliteit te behouden.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

3. U hebt mogelijk een vergunning nodig om een terras op uw eigendom te installeren

Afhankelijk van waar u woont, kunnen staats- en lokale voorschriften vereisen dat u een vergunning verkrijgt voor uw terras voordat u het in uw tuin installeert. Deze specificatie kan uw installatieproces enkele weken vertragen, en u moet mogelijk een extra vergoeding betalen. Voordat u aan uw project voor composiet houten terrasbeglazing begint, kan het nuttig zijn om de richtlijnen van uw gebied te bekijken, zodat u uw nieuwe terras niet hoeft te verwijderen als het niet aan de code voldoet.

4. Het kan duurder zijn dan sommige materialen voor terrasbestrating

Hoogwaardige composiet houten terrasbekleding kan meer kosten dan materialen van lage kwaliteit, zoals beton. De totale kosten van uw terras zijn afhankelijk van de grootte van het gebied dat u wilt bedekken. Het is ook nuttig om de wederverkoopwaarde van een terras versus een terras en de voordelen die uw nieuwe platform zal bieden voor uw leefruimte te overwegen.

Bij het afwegen van de kosten van het installeren van een terras, moet u er rekening mee houden dat het op een vlakke ondergrond moet zijn, dus u moet betalen om het oppervlak gelijk te maken als u ervoor kiest om het op uw eigendom te installeren.

5. Het heeft gewichtsbeperkingen die uw ontwerp kunnen beperken

Omdat het geen grond heeft als fundering eronder, heeft een terras meestal een lagere tolerantie voor zwaar gewicht dan een terras. Deze beperking beïnvloedt uw vermogen om een buitenkeuken of een bubbelbad te installeren, maar u kunt buitenbanken en ander decoratief meubilair opzetten. U kunt de instructies van de fabrikant raadplegen voor welk gewicht geschikt is voor uw composiet houten terras.

6. Het is niet volledig bestand tegen slijtage

Ondanks dat composiet hout langer meegaat dan natuurlijk massief hardhout, vooral met de UltraShield® co-geëxtrudeerde kap, kan het lijden aan slijtage als u het niet goed onderhoudt. Dit materiaal kan krassen ontwikkelen als u meubels erlangs sleept, of als uw huisdier hun nagels of klauwen in de panelen graaft.

Naast krassen absorberen donkere kleuren warmte sneller, dus het kan oncomfortabel zijn voor mensen die met blote voeten lopen. U moet er ook voor zorgen dat u de ondersteunende balken gelijkmatig volgens de instructies van de fabrikant verdeelt. Anders kunnen de planken doorhangen en hun integriteit verliezen.

VOORDELEN VAN TERRASTEGELS

Als mogelijke alternatief voor het installeren van composiet houten terrasbekleding als buitenleefruimte, overweeg de voordelen van terrastegels voor uw eigendom:

  • Ze kunnen de meeste budgetten herbergen: Sommige materialen voor terrasbestrating kosten vaak minder geld vooraf dan panelen voor composiet houten terrasbekleding. Een betonnen terras kan minder duur zijn dan andere hoogwaardige opties. Omdat u een terras gelijk met de grond installeert, heeft u niet zoveel materialen en arbeid nodig voor trappen, balken, leuningen en andere dekcomponenten. Hierdoor kunt u geld besparen tijdens het installatieproces.
  • Ze kunnen gemakkelijker te installeren zijn: Terrassen zijn veelzijdiger dan dekken, zodat u ze kunt installeren op basis van uw ontwerp- en functievoorkeuren. U hoeft uw bestratingsplatform niet aan het huis te bevestigen, maar als u dat doet, heeft u eenvoudig toegang tot uw achtertuin. Omdat ze zo’n handig installatieproces hebben, kunt u het misschien zelf doen en nog meer geld besparen.
  • Ze bieden een privé-buitenruimte: Omdat het lager bij de grond is, geeft een terras u de privacy die u verlangt om van uw eigendom te genieten terwijl u nieuwsgierige buren op afstand houdt. U kunt ook uw terras omheinen met een scherm, zodat anderen niet in uw tuin kunnen kijken. Omdat u mogelijk meer ruimte heeft om gasten te ontvangen, kunt u meubels, een grill of vuurplaats toevoegen om uw buitenzomerfeesten te accommoderen.
  • Sommige materialen kunnen lange tijd meegaan zonder veel onderhoud: Betonnen terrastegels kunnen tientallen jaren meegaan als ze schoon en vochtvrij zijn. Huiseigenaren met terrassen moeten die van hen regelmatig reinigen om bladeren en ander vuil te verwijderen, zodat ze een esthetisch plezierige plek hebben om buiten te genieten. Betonnen tegels zijn duurzaam en gaan lang mee, maar het afdichten van een betonnen terrastegel kan helpen om het langer mee te laten gaan.
  • U kunt ze mogelijk installeren zonder vergunning: U heeft meestal geen goedkeuring of inspectie nodig om een terras te installeren, maar u wilt mogelijk lokale en staatsvoorschriften raadplegen voor de benodigde papieren en stappen.
  • Bepaalde terrasmaterialen zijn duurzaam: Omdat tegels hard zijn, is de kans kleiner dat ze breken, en ze zullen waarschijnlijk hun kleur of glans in de loop van de tijd niet verliezen. Zelfs als een deel van het materiaal barst, kunt u eenvoudig één tegel vervangen in plaats van een gloednieuw dek te installeren. Terrastegels zijn bestand tegen barsten dan betonnen platen vanwege hun flexibele integriteit, waardoor ze de beweging van de aarde eronder kunnen accommoderen.
  • Ze verhogen uw huiswaarde enigszins: Ook al heeft een composiet houten dek het potentieel om uw eigendomswaarde aanzienlijk te verhogen, voegt een terras nog steeds kwaliteit en functionaliteit toe aan uw achtertuin. Met een terrastegel heeft u een andere plek om gasten te vermaken en te genieten van het aangename weer.
  • Baksteen terrastegels bevatten milieuvriendelijke materialen: Deze blokken bevatten natuurlijk kleimateriaal dat rechtstreeks uit de aarde komt, dus het heeft geen negatieve invloed op het milieu. Het is ook mogelijk om ze te recyclen en opnieuw te gebruiken om afval van productie te verminderen.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

NADELEN VAN TERRASTEGELS

Na het bekijken van de voordelen van terrastegels, neem de tijd om de nadelen van het installeren van een terras op te merken, zodat u kunt overwegen of composiet terrasbekleding de betere optie is:

  • Bakstenen bestrating ontbreekt aan ontwerpmogelijkheden: Bakstenen bestrating is verkrijgbaar in enkele verschillende texturen en kleuren, maar het past niet bij een modern huisontwerp. U kunt dit materiaal mogelijk alleen installeren op een traditioneel vormgegeven pand.
  • Een terras is alleen geschikt voor vlak terrein: Als u in een heuvelachtig gebied woont, zou het moeilijk zijn om een terras aan te leggen dat gelijk met de grond ligt. Voordat u dit nieuwe platform op uw eigendom plaatst, moet u mogelijk de grond eronder verwijderen of aanvullen, wat de kosten kan verhogen. Anders kunt u investeren in een composiet dek met balken die elk landschap kunnen accommoderen.
  • Terrastegels zijn moeilijk te vervangen: Hoewel u tegels gemakkelijker kunt vervangen dan gestort beton, zijn ze moeilijker te vervangen dan composiet houten panelen. Als een van uw tegels breekt, kan het lastig zijn om de exacte maat en stijl van de rest van uw terras te matchen. U moet extra tegels bij de hand hebben als u ze in de loop der jaren wilt vervangen.
  • Baksteen- en steentegels zijn vaak duur: Natuurlijke steen- en baksteentegels zijn duurdere materialen voor terrassen dan gestort of gestempeld beton. Omdat ze moeilijk te installeren zijn, moet u mogelijk een professional vragen om u te helpen, wat meer geld kost tijdens het proces.
  • Terrastegels kunnen glad worden: Tussen de kieren van terrastegels kan zich ijs vormen, waardoor het oppervlak in de winter moeilijk beloopbaar wordt. Tijdens uw buitenzomerfeesten kunnen terrastegels ook glad worden als ze nat worden, vooral als ze een afdichtmiddel erover hebben.
  • Het installeren van een terras levert geen aanzienlijke ROI op: Hoewel dit type platform waarde toevoegt aan uw huis, zijn terrastegels in vergelijking met composiet houten panelen de initiële investering niet waard.
  • Het aanleggen van een terras vereist meer voorbereiding: Een inspectie en vergunning zijn niet altijd nodig voor de meeste terrasinstallaties, maar u moet de grond voorbereiden voordat u uw terrastegels legt, zodat het oppervlak gelijk is. Anders kunnen sommige gebieden verzakken en kunnen de stenen ongelijk worden. Dit proces kan meer tijd en arbeid vergen om te installeren, wat uw algehele kosten kan verhogen.
  • U moet de grond onder het terras behandelen: Betonnen terrastegels zijn misschien duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan bepaalde andere materialen, maar u moet de grond onder het oppervlak behandelen om te voorkomen dat deze barst bij lage temperaturen. Het is ook nodig om de waterstroom rondom uw platform te verminderen, zodat de grond niet in de loop van de tijd erodeert.
  • Terrasbestratingseenheden zijn vatbaar voor vlekken: Omdat ze niet zo eenvoudig te reinigen zijn als composiet dekmateriaal, kunnen terrastegels in de loop der tijd vlekken krijgen. Bij blootstelling aan harde weersomstandigheden kunnen modder, schimmel en bladeren aan de eenheden blijven plakken en hun kwaliteit verminderen.
  • Weeds kunnen groeien tussen de kieren van terrastegels: Individuele bestratingseenheden hebben kleine ruimtes tussen hen, maar naarmate de grond beweegt, kunnen deze openingen uitzetten en kunnen er onkruid vanuit de grond eronder opkomen. Het verwijderen van het onkruid en het vervangen van de tegels in uw terras is een tijdrovend proces. Als u deze onaantrekkelijke begroeiing achterlaat, kan dit het esthetische beroep van uw buitenleefruimte bederven.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

KOSTEN VAN COMPOSIET DEKKEN VS. TERRASSEN

Het installeren van een buitenleefruimte verhoogt de waarde van uw eigendom omdat het extra ruimte biedt om uw gasten te vermaken. Terwijl u nadenkt over de waarde van een dek versus een terras, zijn hier enkele kostenfactoren om in gedachten te houden:

  • Return on investment: Of u nu uw huis over een paar jaar wilt verkopen of het tegen een hogere prijs wilt laten taxeren, het geld dat u betaalt voor het installeren van een nieuw buitenterras moet uw financiële eigendomswaarde verhogen. Composiet houten dekken bieden een hogere ROI dan het installeren van een terras, dus het is de extra initiële kosten waard.
  • Het materiaal van het terras of dek: De kosten voor het installeren van een terras of dek zijn afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Bakstenen bestrating kan chiquer zijn, maar gestempeld beton is onderhoudsarm en betaalbaarder. Hoewel composiet houten dekken meer geld kosten upfront, zijn ze duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te onderhouden, dus u hoeft er niet veel geld aan uit te geven.
  • Het vermogen om het platform zelf te installeren: Zowel composiet dekken als terrastegels zijn eenvoudig te installeren, dus u hoeft meestal geen aannemer te betalen om ze voor u te installeren. Betonnen terrassen kunnen zwaar zijn, maar composiet houten dekmateriaal is zo licht van gewicht dat u in korte tijd een nieuw dek kunt installeren. Het installatieproces van composiet decking is ook eenvoudiger dan terrastegels, zelfs als u geen ervaring hebt met harde materialen.
  • De kosten van het inhuren van een professional: Als u zich niet op uw gemak voelt bij het zelf installeren van het platform, wilt u misschien een professional inhuren. Het installeren van composiet houten dekken is meestal duurder dan het installeren van terrastegels wanneer u het professioneel laat doen.
  • De grootte van uw eigendom: Hardscaping-aannemers rekenen u doorgaans per vierkante voet om uw composiet houten dekking of terrastegels neer te leggen, dus u moet meer geld betalen als u een uitgebreide buitenleefruimte wilt. U moet ook betalen voor meer materialen om het deel van het land te bedekken.
  • De complexiteit van de klus: Het lijkt erop dat het installeren van composiet houten dekken duurder is omdat u ook relingen, trappen, bevestigingsmiddelen en clips in uw budget moet opnemen. Terrastegels kunnen echter ook duur zijn om te installeren als de grond op uw eigendom niet gelijk is. Het creëren van een gelijkmatig oppervlak voor uw terras kan een enorme hoeveelheid toevoegen aan uw algehele uitgaven.
  • De kosten voor het onderhouden van uw nieuwe platform: Het zorgen voor composiet houten dekken is handiger en kostenefficiënter dan de meeste bestratingsmaterialen. In tegenstelling tot terrastegels hoeft u composiet hout niet af te dichten en voor te behandelen om het klaar te maken voor de winter. Aan de andere kant moet u de grond onder uw bakstenen of betonnen eenheden behandelen zodat ze gelijk blijven.

Moet je composietvloeren of vlonders installeren?

COMPOSIET DEKKING INSTALLEREN VAN NEWTECHWOOD

Bij NewTechWood leveren wij hoogwaardige materialen voor composiet houten dekken om een functionele ruimte te bieden voor uw buiteneigendom. Of u nu uw familie wilt ontvangen voor zomerfeesten of een plek wilt hebben om van het aangename uitzicht om u heen te genieten, onze duurzame dekpanelen bieden u een comfortabele, onderhoudsarme ruimte om jarenlang te ontspannen. We zijn er trots op milieuvriendelijke, langdurige dekpanelen te produceren die u gemakkelijk en veilig kunt installeren.

U kunt onze dekmateriaalen en tegels vinden bij de meeste grote bouwmarkten. Voer uw postcode in om een leverancier bij u in de buurt te vinden, zodat u vandaag nog kunt beginnen met het bouwen van uw gloednieuwe composiet houten dek. Als u meer informatie wilt over onze producten, kunt u deze vinden op een leverancier bij u in de buurt.

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.