Close
Country

NewTechWood schittert op een Architectenseminar in Mala


 

NewTechWood schittert op een Architecten Seminar in Malaga, Spanje

Datum: 2018-01-03

 
Tijdens een recent architecten seminar in Malaga, Spanje, werd NewTechWood goed vertegenwoordigd door onze zeer bekwame distributeur Parquect Directo, een van de toonaangevende bedrijven in Spanje dat gespecialiseerd is in alle soorten laminaat- en houten vloeren en andere accessoires.

NewTechWood schittert op een Architectenseminar in Mala
Newtechwood-team uit Spanje op Architecten Seminar introduceert onze gepatenteerde Ultrashield composiet terrassen.

NewTechWood werd voorgesteld aan de opkomende architecten en het kreeg enorm veel interesse. Dit is allemaal te danken aan onze gepatenteerde UltraShield-technologie die ultra-bescherming biedt tegen vervaging, vocht, schimmel en meeldauw.

Bovendien bieden de exclusieve kleuren en patronen van NewTechWood klanten eindeloze mogelijkheden – er is altijd iets voor jou.

Onze standaard kleuren zijn verkrijgbaar in hout of standaard korrel en bevatten kleuren zoals Spanish Walnut, Roman Antique, Brazilian Ipe, Peruvian Teak, Hawaiian Charcoal en Westminster Gray. We produceren ook speciale aangepaste kleuropties.

Onze meest recente UltraShield Naturale-lijn heeft geavanceerde behandelingen op zijn schild die het de meest natuurlijke aanraking geven van afgedekte houten kunststof composiet die er is.

NewTechWood biedt het breedste scala aan profielen op de markt om te voldoen aan de verschillende toepassingen van onze klanten. We hebben systeemborden voor alle weersomstandigheden, wandhangende systeemborden, afwerkingsborden voor gevelbekleding, scherm- en scheidingsborden, evenals terrasprofielen.

Zakelijke kans voor composietdekken in Spanje
Newtechwood in een vriendelijke bijeenkomst met Spaanse professionals in de bouw

Onze dek- en vloerproducten zijn verkrijgbaar in massieve en holle profielen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en bieden de flexibiliteit om te kiezen tussen verborgen bevestigingsmiddelen en gewone schroeven. Onze reeks UltraShield Naturale dekprofielen omvat:

  • Cortes-serie (Massieve planken)

  • Magellan-serie (Massieve planken met groeven)

  • Voyager-serie (Cirkelvormige holle planken met groeven)

  • Columbus-serie

Newtechwood composiet terrasontmoeting met Spaanse architecten
Spaanse architecten ontmoeten Newtechwood composiet terrasproducten

NewTechWood is een ware game changer in de wereld van composiet terrassen

Onze UltraShield-producten combineren de bewezen kracht van houtvezels en hoogwaardige polyethyleen kunststoffen met een veerkrachtige buitenste polymeer schil die de planken omhult en een ondoordringbare laag bescherming biedt.

Co-geëxtrudeerde dop

UltraShield Naturale heeft een eersteklas schild dat alle vier de zijden van de binnenste kern omhult. De kern en het schild worden geëxtrudeerd onder hoge temperaturen, wat betekent dat er geen chemicaliën of lijmen worden gebruikt in het productieproces die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Bovendien maken de veelkleurige kleuren op NewTechWood-producten deel uit van de formulering van het schild. Dit betekent dat je je planken of tegels nooit meer hoeft te oliën, schuren of schilderen.

Composiete kern

De kern is gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal en dichte naald- en hardhoutvezels die zorgen voor een grotere duurzaamheid en sterkte.

Krijg de meest natuurlijke afgedekte composietproducten van NewTechWood

Ons UltraShield Decking wordt geleverd met een uitgebreide garantie van 25 jaar. We hebben zoveel vertrouwen in onze producten en hun langdurige prestaties dat we bereid zijn om eventuele arbeidskosten te betalen die verband houden met de vervanging van ons dekmateriaal als het ondermaats presteert. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Een van de kenmerken die NewTechWood-dekken doen opvallen, is de eenvoudige installatie. Met de Deck-A-Floor hoef je niet veel tijd te besteden aan het bouwen van het dek.

Als je onze geweldige producten nodig hebt, kun je terecht bij een Parquect Directo-winkel bij jou in de buurt in Spanje.

Winkelen in Spanje: http://parquetdirecto.com/

 

Please click Submit again to confirm that you are not a robot.