Close
Country

Hoe kies je een composiet terraskleur


Er zijn veel aspecten die de stijl van uw terras compleet maken, maar die aspecten zijn vaak eenvoudiger te veranderen dan het terras zelf. Daarom is het bij het kiezen van een kleur voor uw terras belangrijk om iets te kiezen waarvan u vele jaren zult genieten. Terwijl een houten terras overgeschilderd kan worden, zal dat waarschijnlijk niet zo mooi zijn als de oorspronkelijke kleur. Superior Deck & Fence, een terrasbouwer in Cherry Hill, NJ, zegt: “Een houten terras kan veel gemakkelijker worden geschilderd dan een composiet terras. Het is niet onmogelijk om er een te schilderen, maar er zal meer werk bij betrokken zijn. De nieuwe laag ziet er mogelijk niet zo schoon uit als het origineel.”

Composiet terrasplanken zijn gemaakt om lang mee te gaan; je zou ze niet opnieuw hoeven te schilderen. De kleuropties van NewTechWood helpen je om precies de juiste kleur te vinden die past bij de esthetiek die je zoekt.

Standaard Terraskleuren

Wat is de meest populaire terraskleur?

Bij composiet terrasplanken wordt gedacht dat de meest populaire kleuren neigen naar natuurlijk hout zo dicht mogelijk benaderen. Drie van onze zes meest populaire kleuren passen in die beschrijving.

BRAZILIAANS IPE (IP)

Een zeer populaire kleur, de Braziliaanse Ipe is een bruine tint die neigt naar de donkere kant en geeft je installatie een krachtige uitstraling die lijkt op het zeer gewaardeerde Ipe-hout zonder de onderhoudsproblemen van echt hout. Ipe wordt gewaardeerd om zijn kracht en levensduur, en onze composietversie gaat nog langer mee. Als je de Zuid-Amerikaanse houtsoort habilidade aan je terras wilt toevoegen, met een vleugje Braziliaanse flair.

PERUVIAANS TEAK (TK)

Peruaans teak is een van onze meest populaire kleuren. Het heeft een mediumbruine tint die bedoeld is om Zuid-Amerikaans teakhout na te bootsen, gewaardeerd om zijn duurzaamheid en elegantie. Deze kleur zal een klassieke uitstraling helpen creëren. Als je die Zuid-Amerikaanse stijl wilt maar met een lichtere kleur, dan voldoet dit aan je behoeften.

SPAANS WALNOOT (WN)

Onze donkerste bruine tint, de Spaanse walnootkleur geeft een rijke natuurlijke houtlook. Veel minder gebruikelijk dan andere walnootvarianten, de Spaanse walnoot is ook hoger gewaardeerd. Als je een dure uitstraling wilt zonder dure prijzen te betalen, past dit bij de stijl die je zoekt. Niemand zal misschien weten dat het composiet is, behalve jij.

ROMEINS ANTIEK (AT)

Een zeer lichte bruin-grijze mix, de Romeins antieke kleur is bedoeld om terug te grijpen naar de op graniet gebouwde paleisachtige colosseums en tempels van het oude Rome. Als je een fan bent van marmer, zuilen en gouden accenten, kan dit je de keizerlijke uitstraling geven die je wilt. Combineer het met Griekse en Romeinse verlichtingsarmaturen om je dat gevoel te geven alsof je op de Olympusberg bent. Laat de wijn stromen op je op het oude rijk geïnspireerde buitenruimte voor entertainment.

HAWAÏAANS HOUTSKOOL (CH)

Geïnspireerd door de vulkanische rotsen van Hawaï, is deze kleur een donkergrijze, bijna zwarte, toon. Modern, sterk en krachtig, Hawaïaans houtskool is een geweldige manier om een statement te maken. Omdat dit een van onze modernere stijlen is, past het het beste bij moderne accenten. Chroom ziet er geweldig uit bij de donkere toon van deze obsidiaan-geïnspireerde kleur.

 

WESTMINSTER GRAY (LG)

Dit is onze meest populaire grijstint. Het is een middelgrijze kleur die bijna in elke omgeving past en een eigentijdse stijl laat zien. Deze optie is het beste als je een moderne uitstraling wilt die niet zo levendig is als onze Hawaiian Charcoal-optie. In plaats van gitzwarte vulkanische obsidiaan bootst deze kleur rotsen en stenen na die je in je achtertuin zou kunnen hebben.

 

Speciale Bestelkleuren voor het Dek

Wat Zijn Enkele Leuke Dekkleuren?

Deze kleuren zijn iets unieker zonder te ver te gaan. Als je wat persoonlijkheid aan je dek wilt toevoegen, zijn dit geweldige opties.

 

AUSTRALIAN RED CEDAR (RCE)

Een licht-middelbruine kleur, dit is een geweldige kleur om de uitstraling van cederhout na te bootsen met een langere levensduur en veel minder onderhoud. Net als Spanish Walnut is natuurlijk Australisch Red Cedar zeer gewild. Het was bijna uitgestorven toen Australië voor het eerst werd gekoloniseerd. Dit is een andere geweldige optie als je op zoek bent naar een luxe uitstraling zonder de bank te breken.

 

ENGLISH OAK (OK)

Een middelbruine kleur met sterke gele accenten, deze kleur geeft een rustieke, stevige en betrouwbare uitstraling aan je buitenruimtes. Als je op zoek bent naar eenvoudig, landelijk wonen, is dit een uitstekende keuze voor jou. Zoals de naam al aangeeft, komt English Oak oorspronkelijk uit Engeland. Het werd echter naar de Verenigde Staten gebracht en blijft tot op de dag van vandaag gedijen. Als je in het oosten of middenwesten van de Verenigde Staten woont, ben je waarschijnlijk een eikenboom tegengekomen.

 

HONDURAN MAHOGANY (MAH)

Een middel-donkerbruine kleur met roodachtige inflecties, mahonie is een elegante keuze voor je installatie. Als je een Zuid-Amerikaanse stijl wilt die chique is, geeft dit je een chique uitstraling. Hondurese mahonie is echter een middelmatige mahoniesoort in vergelijking met andere soorten. Cubaanse mahonie is veel duurder omdat het moeilijker te verkrijgen is. Onze op Honduras geïnspireerde kleur geeft je een chique uitstraling.

 

INDONESIAN MERBAU (MB)

Deze donkerbruine kleur is gebaseerd op een opmerkelijk hardhout uit Zuidoost-Azië dat een krachtig statement maakt. Als je een donkere kleur wilt die bij een Aziatisch thema past, is dit een geweldige optie voor jou.

 

CALIFORNIA REDWOOD (RW)

Een middelbruine kleur met een prachtige zweem van rood, deze kleur brengt elegantie in je ruimtes. Echt Californisch redwood is populair in het westen van de Verenigde Staten vanwege de gemakkelijke verkrijgbaarheid, stevigheid en duurzaamheid. Als je al een redwood dek hebt maar het zat bent om het te onderhouden, is deze kleur een uitstekende vervanging. Je kunt de natuurlijke uitstraling behouden zonder het werk.

 

ICELANDIC SMOKE WHITE (SW)

Dit zeer lichte witgrijze werd geïnspireerd door de vulkanische as en sneeuw van de poolcirkel en brengt een lichte en koele sfeer in je dekruimte. Als je een lichte, moderne uitstraling wilt, geeft dit je wat je zoekt. Voor contrast, in plaats van lichte items te combineren met je donkere dek, combineer donkere items met je lichte dek, of met een donkere buitenkant van je huis.

 

Geef Je Dek een Psychologische Boost

De volgende kleuren worden verondersteld een direct effect op de geest te hebben. Afhankelijk van waarvoor je je dek gebruikt, kunnen deze kleuren de stemming en productiviteit verhogen.

 

IERSE GROEN (SG)

Deze opwindende en frisse licht- tot middelgroene tint creëert een prachtig lentegevoel. Als je wilt dat je dek een tuin van leven is, zal dit een solide basis leggen. Psychologisch gezien is groen een kleur die creativiteit stimuleert en een gevoel van rust creëert. Als je je dek gaat gebruiken om kunst te creëren, is groen een goede kleur. Je kunt ook een vleugje geel toevoegen om je zelfvertrouwen te vergroten, of dat nu met je meubels, verlichting of planten is.

 

CARAÏBISCH BLAUW (SB)

Leuk, opwindend en helder, deze mediumblauwe tint geeft een fris gevoel van prachtige tropische golven die in de zee spatten. Dit is een leuke kleur voor een dek met uitzicht op het water, of dat nu de oceaan of een meer is. Blauw is ook geweldig om je te concentreren. Als je veel tijd wilt besteden aan lezen of puzzels oplossen, kan blauw helpen voorkomen dat je gedachten afdwalen.

 

ZWEEDSE RODE (SR)

Deze heldere middelrode tint maakt je installatie levendig en creëert een gevoel van opwinding. De kleur rood kan je adrenaline verhogen en helpen bij fysieke activiteiten. Als je van plan bent veel werk op je dek te doen, zal rood je in beweging houden. Combineer het met blauw om je gefocust te houden, of om Amerikaans patriottisme te vieren.

 

FLORIDAANS ORANJE (OR)

Gedurfd, helder, kleurrijk en leuk, deze kleur maakt een grote, sappige indruk. Het neemt de adrenalineboost van rood en mengt het met het zelfvertrouwen van geel. Als oranje je favoriete kleur is, zul je de voordelen voelen. Zwart, wit en bruin zien er geweldig uit bij oranje. De neutrale kleuren helpen de hardheid van oranje in evenwicht te brengen. Met zoveel opties kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Je moet gaan voor wat bij je stijl past. Overweeg alles wat op je dek zal staan en bouw daar omheen.

Jennifer Bell is een freelance schrijver, blogger, hondenliefhebber en fervent strandganger uit Zuid-New Jersey.
    Please click Submit again to confirm that you are not a robot.